search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:23
MENU CLOSE

Τζανακόπουλος: Η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έρχεται σε αντίθεση με τον αριστερό του προσανατολισμό – Κυνική η κυβέρνηση

24.08.2019 11:55
Τζανακόπουλος: Η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έρχεται σε αντίθεση με τον αριστερό του προσανατολισμό – Κυνική η κυβέρνηση - Media

 

«Η διεύρυνση και η μαζικοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έρχονται σε αντίθεση με τον αριστερό και ριζοσπαστικό του προσανατολισμό, αλλά αποτελούν προϋπόθεση της κατοχύρωσής του», δηλώνει σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο βουλευτής Α’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο κ. Τζανακόπουλος αναφερόμενος στη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει στη συνέντευξή του: « Ο ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, να υλοποιήσει μια πολιτική δημοσιονομικής προσαρμογής, πράγμα που προκάλεσε από μόνο του μια έντονη φθορά. Από κει και πέρα είχε να αντιμετωπίσει ένα δυσμενές μιντιακό περιβάλλον, ενώ είχε μικρές οργανωτικές δυνάμεις καθώς ο χρόνος που μεσολάβησε μεταξύ της ανάδειξής του σε αξιωματική αντιπολίτευση και της ανάληψης της κυβέρνησης ήταν ελάχιστος».

Τέλος, σχολιάζοντας την κυβέρνηση ο Δημήτρης Τζανακόπουλος την χαρακτηρίζει «κυνική» και «υποκριτική».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:19