search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:32
MENU CLOSE

Υπό μερικό έλεγχο φωτιά στη Σάμο (Photos)

25.08.2019 07:00
Υπό μερικό έλεγχο φωτιά στη Σάμο (Photos) - Media

 

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πλέον η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε δασική έκταση στην περιοχή Μεσόκαμπος Σάμου. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν ολονύχτια μάχη κόντρα στις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους.

Υπενθυμίζεται, ότι το βράδυ του Σαββάτου απομακρύνθηκαν, για προληπτικούς λόγους, τουρίστες από ξενοδοχεία της περιοχής, στις παραλίες Γλυκόριζα και Πρωτέας, καθώς και κάτοικοι του Μεσόκαμπου, που μεταφέρθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Πυθαγορείου με σκάφη και λεωφορεία.

Στην περιοχή επιχειρούν αυτή την ώρα 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 38 ατόμων και εθελοντές.

 

Οι πρώτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από σπινθήρα από στύλο της ΔΕΗ.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, δυο ελικόπτερα, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες με Super Puma, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες με C130. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές, εθελοντικά οχήματα και υδροφόρες ΟΤΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08