search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:02
MENU CLOSE

Η Εβελίνα Παπούλια εξηγεί γιατί «χωρίζει» επαγγελματικά από τον Ανδρέα Γεωργίου, μετά από 6 χρόνια

26.08.2019 06:28
Η Εβελίνα Παπούλια εξηγεί γιατί «χωρίζει» επαγγελματικά από τον Ανδρέα Γεωργίου, μετά από 6 χρόνια - Media

Τίτλοι τέλους» πέφτουν στη συνεργασία της Εβελίνας Παπούλια και του Ανδρέα Γεωργίου μετά από έξι χρόνια στενής συνεργασίας.

Μετά από τις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές «Μπρούσκο» και «Τατουάζ», οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους. Ετσι η Παπούλια δεν θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «8 λέξεις», η οποια θα κλανει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου, στη τηλεόραση του Σκάι.

Η Εβελίνα Παπούλια, η οποία θα βρίσκεται το επόμενο διάστημα στην Κύπρο για την παράσταση, «Δείπνο με φίλους», στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε σε κυπριακό περιοδικο για αυτή την απόφαση.

 

Εβελίνα Παπούλια: «Είπαμε να κάνουμε ένα διάλλειμα»

Η Εβελίνα Παπούλια μιλώντας για τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου, είπε χαρακτηριστικά: «Μετά από έξι χρόνια συνεργασίας, είπαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα». «Ο Ανδρέας και ο Κούλλης είναι πλέον για μένα σαν οικογένεια. Περάσαμε πολύ ωραία όλα αυτά τα χρόνια».

iefimerida

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53