search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:58
MENU CLOSE

Ξεκινούν οι νέες και οι παλιές εκπομπές της σεζόν – Τι θα δούμε, πού και πότε

26.08.2019 08:52
Ξεκινούν οι νέες και οι παλιές εκπομπές της σεζόν – Τι θα δούμε, πού και πότε - Media

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει. Ο Αύγουστος ολοκληρώνεται και πλέον με την έναρξη του φθινοπώρου ξεκινά και η νέα τηλεοπτική σεζόν. Τα κανάλια βέβαια έχουν από καιρό καταστρώσει τα σχέδιά τους με μόνο στόχο την πρωτιά.

Ελάχιστα θα αλλάξουν στο πρόγραμμα των καναλιών την πρωινή ζώνη. Η ενημέρωση κυριαρχεί το πολύ πρωί με τα βαριά χαρτιά των σταθμών να παραμένουν στη θέση τους ενώ στον ALPHA θα έχουμε τον Τάκη Χατζή με την Λήδα Μπόλα. Νέο δίδυμο αναζητεί το Open μετά την αποχώρηση των Βαγγέλη Γιακουμή και Αμαλίας Κάντζου.

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου, Φαίη Σκορδά και «Κου κου» θα δώσουν τη δική τους ξεχωριστή μάχη. Φυσικά αυτό που ξεχωρίζει είναι η νέα είσοδος του Γιώργου Λιάγκα που θα πάρει θέσει στις 12 το πρωί αντί της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μετακομίζει το Σαββατοκύριακο.

Κανονικά θα συνεχίσει στο πρόγραμμα του ALPHA η Ελένη Μενεγάκη που θα δίνει σκυτάλη στον Φώτη Σεργουλόπουλο. Ο παρουσιαστής επιστρέφει στην τηλεόραση με τηλεπαιχνίδι. Η σημαντικότερη αλλαγή στη μεσημεριανή ζώνη έχει να κάνει φυσικά με τον Νίκο Μουτσινά και την μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ. Στο πρόγραμμα του Open τη θέση του θα πάρουν ο Παύλος Σταματόπουλος με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Σημαντικό σημείο του προγράμματος των καναλιών είναι και τα τηλεπαιχνίδια. «Ρουκ Ζουκ» και «Still Standing» παραμένουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 όπως και το «Shopping Star» και ο «Τροχός της Τύχης» στο Star. Στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου θα προστεθεί και το «My Best Friend’s Fear», ένα τηλεπαιχνίδι με κρυφές κάμερες, το οποίο βασίζεται στο γνωστό τηλεοπτικό αιφνιδιασμό με τη φάρσα να πρωταγωνιστεί. Θα το παρουσιάζει ο Σάββας Πούμπουρας.Στον ALPHA εκτός του Φώτη Σεργουλόπουλου υπάρχει και ο Χρήστος Φερεντίνος με το «Πάνω Κάτω» αλλά και το «Super Deal» που θα μεταδίδεται Σαββατοκύριακο.

Mία φορά την εβδομάδα θα μεταδίδεται το «Globe Trotters», το οποίο θα παρουσιάζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Λιάγκας ανέλαβε το «Guess my age», ο Σάκης Τανιμανίδης το «Boom» και ο Τάσος Τρύφωνος τον «Αδύναμο κρίκο», που επιστρέφει Στο Open η νεοαφιχθείσα Μαρία Μπακοδήμου θα παρουσιάσει και το μεσημεριανό παιχνίδι μόδας αλλά και ένα νέο format, το «Ολοι για έναν».

Στο νέο πρόγραμμα των καναλιών θα υπάρχουν και talent shows. Το «Voice» στον ΣΚΑΪ θα είναι και πάλι στο πρόγραμμα με νέο όμως παρουσιαστή μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη. Το «The Final Four» στον ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια και το «X Factor» στο Open με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή και κριτές τους Χρήστο Μάστορα, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλη Τσαουσόπουλο και Γιώργο Θεοφάνους. Στην ενότητα των ριάλιτι, που είναι σαφώς μειωμένα το «GNTM» που σάρωσε την περασμένη σεζόν στο Star.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και το «Football Stories» με τον Γιώργο Λέντζα στον ΑΝΤ1. Η εκπομπή που όπως μαρτυρά και το όνομά της θα είναι ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος θα μας ταξιδεύει στα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη.

Ελάχιστες θα είναι και οι αλλαγές στα δελτία ειδήσεων με τους Νίκο Χατζηνικολάου, Σία Κοσιώνη, Μάρα Ζαχαρέα και Αντώνη Σρόιτερ να παραμένουν στις θέσεις τους. Όσον αφορά το Open κατά πάσα πιθανότητα η Νίκη Λυμπεράκη θα έχει τα ηνία του δελτίου, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι οριστικό ακόμη.

Σταθεροί στις θέσεις τους και οι εκπομπές «Αυτοψία» και «360 μοίρες» στον ALPHA αλλά και το «Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Όλα δείχνουν «διαζύγιο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, ενώ στο δυναμικό του καναλιού παραμένουν Ναταλία Γερμανού και Ελεονώρα Μελέτη.

Όσον αφορά την τελευταία αναμένεται να έχει ανταγωνισμό σε μία ιδιαίτερη ζώνη όπως είναι το late night. Τα μεσάνυχτα θα βλέπουμε τους «Αρβύλα» και το «Βινύλιο» στον ΣΚΑΪ αλλά και τον Θέμη Γεωργαντά. Με νέο κόνσεπτ αναμένεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι η νέα είσοδος στην τηλεοπτική πραγματικότητα με το One. Το κανάλι εξασφάλισε τηλεοπτική άδεια αλλά ουδείς γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει το πρόγραμμά του να μεταδίδεται. Ήδη πάντως έχουν υπογράψει τα πρώτα ονόματα που είναι η Μπάγια Αντωνόπουλου και ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Dailymedia.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:57