search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:27
MENU CLOSE

Της κατέστρεψε τον γάμο η κουνιάδα της

26.08.2019 15:09
Της κατέστρεψε τον γάμο η κουνιάδα της - Media

 

Όλοι γνωρίζουμε ότι σε ένα γάμο, η νύφη και ο γαμπρός πρέπει να είναι το επίκεντρο της προσοχής την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους.

Αλλά μερικές φορές, κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να παραμείνουν εκτός… σκηνής και τα πράγματα καταλήγουν… άσχημα.

Αυτή ήταν η θλιβερή κατάσταση στην οποία βρέθηκε μια νύφης πρόσφατα αφού η κουνιάδα της κατέστρεψε όχι μόνο το μπατσελορέτ πάρτι, αλλά και την ίδια την μεγάλη ημέρα.

Η νύφη έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Reddit την ιστορία της για το πώς η κουνιάδα της κατέστρεψε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

Εξήγησε πώς εκείνη και ο σύντροφός της αρραβωνιάστηκαν το Νοέμβριο του 2018 και σχεδίαζαν τον γάμο για τον Ιούνιο.

Αφού ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, η κουνιάδα της αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος.

Η νύφη λέει ότι ήταν πραγματικά ενθουσιασμένη για το μωρό και ήταν χαρούμενη για το άλλο ζευγάρι.

Αλλά τα πράγματα άλλαξαν τον Μάιο, στο μπατσελορέτ πάρτι.

Είπε: «Η μαμά μου ήθελε να κάνω ένα μπατσελορέτ πάρτι, γι ‘αυτό επέλεξα να το κάνω στα τέλη Μαΐου. Έστειλα προσκλήσεις για τις 19 Μαΐου.

Περίπου δύο εβδομάδες πριν από το πάρτι η κουνιάδα μου έστειλε προσκλήσεις για το πάρτι του ερχόμενου μωρού της – για τις 19 Μαΐου.

«Οι συγγενείς του συζύγου μου, τους οποίους είχα καλέσει και οι οποίοι είχαν λάβει πρόσκληση για το πάρτι μου, το παρέλειψαν για να πάνε στο δικό της. Η κουνιάδα μου εμφανίστηκε στο πάρτι μου την τελευταία ώρα φορώντας ένα λευκό φόρεμα, μια τιάρα και μια ροζ σατέν κορδέλα γύρω από το στήθος της.

Αλλά τα πράγματα έγιναν χειρότερα μετά.

Συνεχίζει: «Ο σύζυγός μου και επιλέξαμε να κάνουμε τον γάμο στις 8 Ιουνίου. Είχαμε τα πάντα, τα πάντα έτοιμα, την εκκλησία και τη δεξίωση.

Ήταν όλα έτοιμα. Περίπου μια εβδομάδα πριν η κουνιάδα ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματίσει να κάνει καισαρική στις 8 Ιουνίου.

Δεν ήταν άρρωστη, ούτε το μωρό της βρισκόταν σε κίνδυνο, αλλά έχει μια κατάσταση του πλακούντα που κάνει τον φυσιολογικό τοκετό επικίνδυνο.

Τα πεθερικά είπαν ότι αν έπρεπε να επιλέξουν μεταξύ του πρώτου εγγονιού και του γάμου μας, θα επέλεγαν το μωρό.

Στη συνέχεια, μια δέσμη των οικογενειακών φίλων τους έμαθαν ότι αυτοί οι συγγενείς δεν θα παραβρεθούν και αποφάσισαν να μην έρθουν ούτε κι εκείνοι».Τελικά, η νύφη κατέληξε να τσακωθεί με την κουνιάδα της μια μέρα πριν από τον γάμο. « Φέρθηκες άσχημα σε μένα και δεν ξέρω γιατί έκλεψες την ημέρα του πάρτι μου και τώρα κλέβεις τη μέρα του γάμου μου. Μια μέρα, μια μέρα από όλο τον χρόνο, θέλω να είμαι αυτή που είναι στο προσκήνιο και τώρα δεν μπορώ», της είπε.

Μάλιστα, ο σύζυγός της ήταν τόσο απογοητευμένος που κανείς δεν θα πήγαινε στον γάμο, που στο τέλος δεν ήθελε πια μια μεγάλη τελετή και απλώς ήθελε να πάει στο δικαστήριο.

«Έκλεψες την ημέρα μου και τον ενθουσιασμό μου», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24