09/07/2020 08:49:04

Εικόνες ντροπής: Κατσαρίδες στο νοσοκομείο Ξάνθης (Photos)

Εικόνες ντροπής: Κατσαρίδες στο νοσοκομείο Ξάνθης (Photos) - Media

 

Ιδιαίτερα ντροπιαστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε κάτοικος της Ξάνθης κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Όπως επισημαίνει σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο Νοσοκομείο έκαναν πάρτι οι κατσαρίδες, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το xanthinea.gr.

"Κατά την παραμονή μου το τελευταίο 4ημερο ως συνοδός στο Γενικό Νοσοκομείο, μετά λύπης διαπίστωσα τις νυχτερινές ώρες, την παρουσία δεκάδων κατσαρίδων κυρίως στον προαύλιο χώρο έξω από το κυλικείο" τονίζει ο ίδιος σχετικά, εξηγώντας πως "έχοντας όμως πρόσβαση από κάποιες πόρτες εισέρχονται και εντός του Νοσοκομείου. Προσωπικά εγώ ο ίδιος αυτό το 4ημερο σκότωσα πάνω από 200".

Η ανάρτηση όπως ήταν φυσικό πυροδότησε διαδικτυακό διάλογο για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στην περιοχή, την εικόνα που παρουσιάζουν οι υποδομές του Υπουργείου Υγείας καθώς και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το προσωπικό καλείται να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από τους αρμόδιους γύρω από την καταγγελία για την ύπαρξη κατσαρίδων στην περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.