31/03/2020 22:50:26

«Τα μαζεύει» ο Μπαλάσκας: Αναφερόμουν σε συμπεριφορές, όχι σε ανθρώπους

Η ΠΟΑΣΥ καθαίρεσε τον Μπαλάσκα μετά τα «σκουπίδια» - Media
 
Η ΕΔΕ, αλλά και η παρέμβαση της Εισαγγελίας, φαίνεται ότι οδήγησαν τον αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣΥ σε... αναθεώρηση των απόψεων που είχε εκφράσει σχετικά με μετανάστες και πρόσφυγες μετά την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια.
 
Μιλώντας στο Star, o Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε ότι η δήλωσή του αφορούσε σε συμπεριφορές και όχι σε ανθρώπους, αναφερόμενος στα «σκουπίδια» των Εξαρχείων μετά την ΕΔΕ που διέταξε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, τονίζοντας μάλιστα ότι «κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια κατάσταση για πολιτικούς λόγους».
 
«Ποτέ δε θα έλεγα ανθρώπους σκόνη ή σκουπίδια» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ. «Αν δει κάποιος όλη τη δήλωσή μου θα καταλάβει, γιατί μιλάω για δημοκρατικότητα, λέω ότι οι συνάδελφοί μου έκαναν εξαίρετα τη δουλειά τους, μιλάω για τους ταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους, τους πρόσφυγες, και αν ανατρέξει κάποιος στο Internet θα δει πολλές δηλώσεις μου αντιρατσιστικού χαρακτήρα για αυτούς τους ανθρώπους» ανέφερε.
 
Προσέθεσε, δε, ότι «δυστυχώς, κάποιοι προσπάθησαν -προφανώς για πολιτικούς λόγους, στους οποίους εγώ δεν υπόκειμαι, γιατί δεν είμαι ούτε βουλευτής, ούτε πολιτικό πρόσωπο – να δημιουργήσουν μια κατάσταση, η οποία ενδεχομένως να τους χρησίμευε αλλού. Κακώς το έκαναν αυτό διότι εννοώ ότι υπάρχουν συμπεριφορές σκουπίδια και φαίνεται αυτό από τη δήλωσή μου αν κάποιος τη δει ολόκληρη»
 
Μάλιστα, ανέφερε ότι «ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ πολύ καλά έκανε και διέταξε ΕΔΕ μετά από όλη αυτήν την επίθεση που έγινε από μερικά ΜΜΕ, εφημερίδες και σάιτ. Από εκεί και πέρα καλό είναι μερικές φορές να διευκρινίζεται μερικές φορές τι έχει συμβεί έτσι ώστε να ξέρουμε όλοι και να υπάρχει μια πολυπρισματική διαφάνεια».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.