search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:18
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία

27.08.2019 06:25
Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Απών» από τη Βουλή για να μην υπερασπιστεί πολυνομοσχέδιο και Άδ. Γεωργιάδη - Media

Στον απόηχο των αντιδράσεων του Πάνου Σκουρλέτη προς τον Αλέξη Τσίπρα για τα «φίλια πυρά» που δέχθηκε σε σχέση με το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ, συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.

Συνέρχεται σήμερα στις 13:00 στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην πλατεία Κουμουνδούρου η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Στόχος είναι μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη, να έχει συγκροτηθεί η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Ανασυγκρότησης, που θα απαρτίζεται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας, με ευθύνη την οργάνωση του συνεδρίου.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός του κόμματος κατάφερε να αποκλιμακώσει την ένταση που πυροδότησε η αντίδραση Σκουρλέτη για τα «φίλια πυρά» (όπως εκτιμά ο ίδιος) που δέχτηκε μέσα από επικριτικά δημοσιεύματα εναντίον του.

iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:18