search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:48
MENU CLOSE

Ταχιάος για ανεξαρτητοποίηση 5 δημοτικών συμβούλων: Δεν θα ξεκατινιαστώ με «συνεργάτες» μου

27.08.2019 16:00
Η απάντηση Ταχιάου μετά την ανακοίνωση της οικογένειας Μπακογιάννη: Δεν μου ήρθε ξαφνικά θεία επιφοίτηση  - Media

 

“Σε δημοκρατία ζούμε, οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και τα σκυλιά δεμένα. Και γι’ αυτό, καθένας έχει ατομική ευθύνη για τον δρόμο που θα τραβήξει. Δεν θα ξεκατινιαστώ με ανθρώπους που μέχρι πριν από λίγες ημέρες θεωρούσα συνεργάτες μου, ούτε στα social media, ούτε στο δημοτικό συμβούλιο”, αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα”, Νίκος Ταχιάος, με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση πέντε δημοτικών του συμβούλων.

Ο κ. Ταχιάος τονίζει πως δεν αιφνιδιάστηκε από την ανεξαρτητοποίηση τους εξηγώντας πως “όχι μόνο επειδή από την ώρα που ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης επέστρεψε από τις διακοπές του τα ρεπορτάζ προεξοφλούσαν την εξέλιξη αυτή, αλλά και επειδή ο ίδιος που έκανε την αναπάντεχη τιμή να μου την γνωστοποιήσει, προχθές το απόγευμα”.

Προσθέτει, δε, πως “ευθύνη του δημάρχου που έχει το μαχαίρι και το πεπόνι, είναι να προκρίνει την πολιτική ατζέντα. Ο κ. Ζέρβας δεν φάνηκε να νοιώθει οικεία σε αυτόν τον δρόμο. Προτίμησε την απεχθή για μένα τακτική του να ταπεινώσει τους νέους συνεργάτες του, ζητώντας τους να εκτεθούν δημόσια για την τιμή της τιμής τους”.

“Το βράδυ των εκλογών είχα πει ότι έχω διδαχθεί από τον πατέρα μου, πόσο σημαντικό είναι να ξέρεις να χάνεις. Σήμερα, λίγα 24ωρα πριν ο 61ος δήμαρχος Θεσσαλονίκης εγκατασταθεί στον θρόνο του, μπορώ να προσθέσω ότι πολύ πιο σημαντικό είναι να ξέρεις να διαχειριστείς τις επιτυχίες σου”, καταλήγει η ανάρτηση του κ.Ταχιάου.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03