search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:24
MENU CLOSE

Σπείρα σταματά και κλέβει οδηγούς στον Ωρωπό

27.08.2019 16:15
Οδηγοί προσοχή: Δείτε πως παραβιάζουν αυτοκίνητα με σύστημα keyless (Video) - Media

 

Ηλικιωμένο ζευγάρι κινούνταν με το αυτοκίνητό τους στον παραλιακό δρόμο του Ωρωπού. Μόλις σταμάτησαν στο φανάρι ένας «κύριος» από σταματημένο Opel Corsa ή Astra (όπως μας είπαν) βγήκε και τους ανέφερε με έντονο τρόπο ότι έχει σπάσει ο άξονας του αυτοκινήτου και πρέπει να κατέβουν να το δουν (σημειώστε πως πρόκειται για Nissan Qashqai σχεδόν καινούργιο). Για καλή τους τύχη, οι επιβάτες δεν βγήκαν από αυτοκίνητο, ανέπτυξαν ταχύτητα και έφυγαν.

Σύμφωνα με αναγνώστες που κατήγγειλαν το συμβάν στο newsauto.gr, για 3 χιλιόμετρα τους ακολουθούσε ένα Porsche Cayenne, το οποίο έκανε αναστροφή μόλις αντιλήφθηκε πως δεν υπήρχε περίπτωση να σταματήσει ο οδηγός. Κατά τα φαινόμενα, η συγκεκριμένη σπείρα είχε παρακολουθήσει το ζευγάρι που λίγο πριν είχε πραγματοποιήσει ανάληψη από κεντρικό ΑΤΜ του Ωρωπού.

Τέλος, να σημειώσουμε πως οι παθόντες προσπαθούν ακόμη να βγάλουν άκρη με τον τηλεφωνικό αριθμό της Ασφάλειας Ωρωπού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:24