search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:33
MENU CLOSE

Η σεφ της Γκουίνεθ Πάλτροου αποκαλύπτει: «Δεν τρώει τίποτα»

27.08.2019 16:17
Η σεφ της Γκουίνεθ Πάλτροου αποκαλύπτει: «Δεν τρώει τίποτα» - Media

 

Πραγματικά αυστηρή είναι η δίαιτα που ακολουθεί η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η πρώην σεφ της, Kate McAloon, η οποία μάλιστα στο παρελθόν είχε και άλλους διάσημους πελάτες, όπως η Μιράντα Κερ και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ξεκίνησε να δουλεύει για την Πάλτροου όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Κρις Μάρτιν. Το πρώτο πράγμα που τής είπε η βοηθός της μόλις έπιασε δουλειά ήταν ότι “δεν τρώνε τίποτα”. Αυτό θα πει καλή αρχή! “Μου είπαν ότι ήταν πολύ αυστηροί. Απέφευγαν οποιαδήποτε ζάχαρη, όλα τα γλυκά και τα γαλακτοκομικά και έτρωγαν μόνο λαχανικά”, δήλωσε. “Όταν πήγα εκεί προσπάθησα να μαγειρέψω έχοντας στο νου αυτό που μού είχε πει η βοηθός της, αλλά πολύ γρήγορα συνειδητοποίησα ότι είχα ξεκινήσει να προσθέτω και άλλα συστατικά μέσα στο φαγητό. Τότε μου είπαν ότι το φαγητό μου είχε αρχίσει να γίνεται καλύτερο. Αυτό συμβαίνει όταν δεν τρως μόνο γρασίδι”, είπε μιλώντας με καυστικό τρόπο για την εμπειρία της.

Η σεφ αποκάλυψε μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι σε αντίθεση με την Πάλτροου, το διάσημο μοντέλο Μιράντα Κερ (φωτό) ήταν πολύ πιο εύκολος και ευχάριστος πελάτης. “Τη γνώρισα όταν ήταν ακόμη με τον Ορλάντο Μπλουμ. Και οι δύο λάτρευαν τα κάρι μου με κοτόπουλο και εκείνα με λαχανικά και γάλα καρύδας, καθώς και την κινόα με σολομό και λαχανικά. Συχνά έφτιαχνα σαλάτα με κοτόπουλο και μπόλικα φρέσκα μυρωδικά και πουτίνγκα με σπόρους chia για πρωινό”, είπε χαρακτηριστικά. “Προσπαθεί να μην τρώει τίποτα που να περιέχει χημικά, ενώ αποφεύγει και το ρύζι. Ακολουθεί τον κανόνα 80/20, που σημαίνει ότι κατά 80% καταναλώνει υγιεινές τροφές και κατά 20% απλά περνάει καλά”, αποκάλυψε για τις διατροφικές συνήθειες του διάσημου μοντέλου.

Πηγή: olivemagazine.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:28