search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:43
MENU CLOSE

Νέος «πονοκέφαλος» στο Μπάκιγχαμ – Τα «έσπασαν» Ουίλιαμ και Χάρι;

27.08.2019 17:40
Νέος «πονοκέφαλος» στο Μπάκιγχαμ - Τα «έσπασαν» Ουίλιαμ και Χάρι; - Media
 
«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» λέει η λαϊκή σοφία και φαίνεται ότι ο… καπνός σχετικά με τις κακές σχέσεις των δύο νεαρών βασιλικών ζευγών της Βρετανίας κάθε τόσο επιβεβαιώνει την ύπαρξη φωτιάς, παρά το γεγονός ότι το παλάτι του Μπάκιγχαμ τρέχει διαρκώς σε ρόλο πυροσβέστη.
 
Τελευταίο επεισόδιο σε ένα σίριαλ που κρατά εδώ και καιρό, η απόφαση το φιλανθρωπικό ίδρυμα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον να αφαιρέσει από τον τίτλο του τα ονόματα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς σύμφωνα με έγγραφα αποκάλυψαν βρετανικά ΜΜΕ το ίδρυμα του Γουίλιαμ και της Κέιτ, πλέον ονομάζεται «Το Βασιλικό Ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ» (Royal Foundation of Duke and Duchess of Cambridge), ενώ πριν λεγόταν «Το Βασιλικό Ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ και του Σάσεξ» (Royal Foundation of Duke and Duchess of Cambridge & Sussex).
 
Όπως είναι φυσικό, η αποκάλυψη αναζωπύρωσε με έντονο τρόπο τις φήμες για ρήξη στις σχέσεις των δύο ζευγαριών, αν και πηγές του Μπάκιγχαμ έσπευσαν πυροσβεστικά να δηλώσουν ότι η αφαίρεση των ονομάτων του Χάρι και της Μέγκαν δεν έγινε επειδή υπήρξε καμία διαμάχη ανάμεσα στα ζευγάρια, αλλά επιεδή «προετοιμάζονται για τον μελλοντικό ρόλο που θα αναλάβει το καθένα ξεχωριστά και αφορά σε εντελώς διαφορετικά πεδία».
 
Ωστόσο, όπως αναφέρει ο βασιλικός συγγραφέας, Φιλ Ντάμπιερ, η αλλαγή αυτή του ονόματος στο φιλανθρωπικό ίδρυμα, σηματοδοτεί την «οριστικοποίηση» της ρήξης των σχέσεών τους. Μιλώντας στη MailOnline, είπε ότι «πάντα πίστευα ότι ήταν τεράστιο λάθος που ‘χώρισαν’ το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα, ήταν πολύ πιο δυνατοί ως οι “φανταστικοί τέσσερις”. Φαίνεται ότι ανταγωνίζονται μεταξύ τους τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο».
 
Υπενθυμίζεται ότι η «απαλειφή» του Χάρι και της Μέγκαν από το όνομα του ιδρύματος έρχεται λίγο καιρό μετά την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να φύγουν από το Παλάτι του Κένσιγκτον, όπου είναι η βάση των Γουίλιαμ και Κέιτ, ενώ το ζευγάρι είχε ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από το φιλανθρωπικό ίδρυμα, λέγοντας πως θέλουν να δημιουργήσουν του δικό τους.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40