search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:17
MENU CLOSE

Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον τραυματισμό του μαθητευόμενου μάγειρα στο εστιατόριο του Μποτρίνι

27.08.2019 18:14
Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον τραυματισμό του μαθητευόμενου μάγειρα στο εστιατόριο του Μποτρίνι - Media

 

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική έκθεση του 19χρονου σπουδαστή, ο οποίος κατήγγειλε ότι ζούσε βασανιστήρια στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο νεαρός έχει βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο.

Οι βλάβες μάλιστα είναι αρκετές τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό.

Η ιατροδικαστική έκθεση έχει παραδοθεί ήδη στις δικαστικές αρχές. Αυτό όμως που δεν μπορεί να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής είναι πώς έγιναν αυτές οι θερμικές βλάβες στα άκρα. Αν δηλαδή, επειδή πρόκειται για κουζίνα, τίναξε το λάδι από το τηγάνι ή κάποιος του το πέταξε.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία του σπουδαστή που έκανε την πρακτική του στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα έγινε αρχές Αυγούστου.

Ισχυρίζεται ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό του καυτό λάδι, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα ενώ τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα.

Από την πλευρά του ο σεφ ισχυρίζεται ότι δεν έχει κακοποιηθεί ο σπουδαστής. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης και εκεί θα αποδειχθεί αν ευσταθούν ή όχι οι καταγγελίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:16