12/12/2019 04:05:30

Θέλετε να πουλήσετε το iPhone σας; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή

Θέλετε να πουλήσετε το iPhone σας; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή - Media
 
Τα iPhone, εκτός από αντικείμενα πόθου για εκατομμύρια καταναλωτές στον κόσμο, είναι και τα κινητά τηλέφωνα που παραδοσιακά έχουν τις υψηλότερες τιμές μεταπώλησης ως μεταχειρισμένα.
 
Ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς που παρατηρούν την πορεία των τιμών των iPhone επισημαίνεται ότι υπάρχουν συγκεκριμένες περίοδοι για να πετύχετε την καλύτερη τιμή μεταπώλησης της συσκευής σας.
 
Συγκεκριμένα, όσον αφορά στην αγορά της Βρετανίας, η οποία είναι ενδεικτική για πολλές ευρωπαϊκές αγορές, η κατάλληλη περίοδος για να πουλήσει κάποιος το παλιότερο iPhone του είναι τώρα.
 
Κι αυτό, διότι καθώς αναμένονται τα νέα μοντέλα, τα καταστήματα κάνουν διάφορες προσφορές, ώστε να ξεστοκάρουν τις παλιότερες (περσινές) συσκευές.
 
Έτσι, ένα μεταχειρισμένο iPhone X ή XR μπορεί να πιάσει άνω των 450 λιρών, ένα iPhone XS ή XS Max φθάνει τις 641 λίρες, τα iPhone 8 μπορούν να φθάσουν τις 640 λίρες και παλιότερα μοντέλα ως και 200 λίρες.
 
Αντιθέτως, με την παρουσίαση των νέων μοντέλων, εκτιμάται ότι η τιμή των μεταχειρισμένων συσκευών θα καταγράψει πτώση 25-50 λιρών.
 
Και μην ξεχνάτε, όταν πουλήσετε το κινητό σας να καθαρίσετε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα και υλικό από τη συσκευή σας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.