search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:13
MENU CLOSE

Μετασχηματισμός και διεύρυνση στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

28.08.2019 05:22
Μετασχηματισμός και διεύρυνση στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

Συνεχίζεται σήμερα  η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. “Πάμε όλοι μαζί για τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ, να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο που μας στήριξε, να τον κάνουμε συμμέτοχο στις αποφάσεις” είναι το μήνυμα που αποστέλλει ο Αλέξης Τσίπρας σε αυτην.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας αναμένεται να αποφασιστεί ο οδικός χάρτης προς το Συνέδριο. Μεταξύ των στόχων είναι μέχρι το τέλος του μήνα να συγκροτηθεί η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΣ), στην οποία θα συμμετέχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, της Προοδευτικής Συμμαχίας και, πιθανόν, άλλα πρόσωπα που θα ενταχθούν στο εγχείρημα.

Επίσης αναμενόταν ότι ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης θα επανέλθει στο ζήτημα που ανέκυψε τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με το πρόσωπό του ζητώντας από τα μέλη του οργάνου που ενδεχομένως ενστερνίζονται τις εις βάρος του αιτιάσεις να υποβάλουν πρόταση για αλλαγή γραμματέα του κόμματος.

Είναι άγνωστο βέβαια, κατά πόσο αυτές οι αιτιάσεις εκφράζουν ή όχι και τον πρώην Πρωθυπουργό. Τέλος, ο γνωστός για τις σχέσεις του με το περιβάλλον Τσίπρα δημοσιογράφος Γιώργος Λακόπουλος, σε διαδικτυακό άρθρο του, καταφέρεται εναντιον του πρωήν υπουργού Νικου Παππά. Αναφέρεται επικριτικά σε όλες τις υποθέσεις που ο κ. Παππάς βρέθηκε στο επίκεντρο και σημειώνει: «Όταν έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό του δεν το έκανε, με την αποφασιστικότητα που θα περίμενε κανείς από κάποιον του οποίου η τύχη έχει συνδεθεί με τον αρχηγό του». Και σε αυτή την περίτπωση πάντως κανείς δεν γνωρίζει εάν προκειται για προσωπικές απόψεις του δημοσιογράφου ή μπορούν να ερμηνευτούν πολιτικά και εσωκομματικά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15