search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:24
MENU CLOSE

Τραγωδία στο Αίγιο: «Ήθελα να αυτοκτονήσω, όχι να το σκάσω» λέει ο οδηγός (Video)

28.08.2019 06:08
Τραγωδία στο Αίγιο: «Ήθελα να αυτοκτονήσω, όχι να το σκάσω» λέει ο οδηγός (Video) - Media

 

«Ήθελα να αυτοκτονήσω και όχι να το σκάσω» δήλωσε μέσω του δικηγόρου του ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε τη γιαγιά και το εγγονάκι της, το βράδυ της Κυριακής στο Αίγιο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος του, Ιωάννης Σαμέλης, μιλώντας στον Ant1, ο 28χρονος οδηγός βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και μάλιστα από την Τρίτη νοσηλεύεται στο ψυχιατρικό Πεντέλης, στο στρατιωτικό νοσοκομείο. Όπως τόνισε, ο κατηγορούμενος ζητά συγγνώμη μέσω του δικηγόρου του στην οικογένεια των θυμάτων για την τραγωδία που προκάλεσε.

Το βράδυ της Κυριακής ο 28χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και χτύπησε μια γιαγιά που περπατούσε με το εγγονάκι της στο πεζοδρόμιο της παλαιάς εθνικής οδού στο χωριό Καμάρες Αιγίου. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο 28χρονος κατέβηκε από το όχημα, είδε ότι είχε χτυπήσει τους δύο αυτούς ανθρώπους σοβαρά και ξαναμπήκε στο αυτοκίνητό του, φεύγοντας.

Έπειτα από λίγη ώρα, συνελήφθη τη στιγμή που επιχειρούσε να μπει στη θάλασσα στην προσπάθειά του να το σκάσει.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του χαρακτηρίζει ανακριβή την πληροφορία αυτή, ότι δηλαδή ο πελάτης του επιχειρούσε να το σκάσει, δηλώνοντας ότι ο 28χρονος ήταν σε τόσο κακή ψυχολογική κατάσταση που επιχειρούσε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο οδηγός εγκατέλειψε τα θύματά του επειδή έπαθε πανικοβλήθηκε.

Αμέσως μετά το τροχαίο, ο 28χρονος άφησε την κοπέλα που βρισκόταν μαζί του, πήγε στο σπίτι του που βρίσκεται πολύ κοντά και τότε έπεσε στη θάλασσα. Από τη θάλασσα τον έβγαλε ο αδερφός του και μαζί με τη μητέρα του πήγαν στον τόπο του συμβάντος, όπου ενημερώθηκαν για την τραγική κατάληξη, είπε ο κύριος Σαμέλης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:23