search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:55
MENU CLOSE

Η Τζένιφερ Λόπεζ για τον ρατσισμό: Μου έλεγαν «είσαι Λατίνα, θα παίξεις την καμαριέρα»

28.08.2019 07:05
Η Τζένιφερ Λόπεζ για τον ρατσισμό: Μου έλεγαν «είσαι Λατίνα, θα παίξεις την καμαριέρα» - Media

 

Τι κι αν «πάτησε» τα 50; Η Τζένιφερ Λόπες εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις πιο σέξι παρουσίες στον κόσμο.

Πλέον, διαθέτει οικογένεια, χρήματα, περιουσία, ενώ ο χρόνος που περνά φαίνεται να είναι «ευγενικός» μαζί της.

Κι όμως, τα πράγματα δεν ήταν πάντα τόσο ρόδινα, εξομολογείται η ίδια που μιλώντας στο Variety αποκάλυψε τον ρατσισμό που βίωσε στην αρχή της καριέρας της.

«Πριν από 30 χρόνια, μου έλεγαν “Α, είσαι Λατίνα. Θα κάνεις ρόλους Ισπανίδας, θα παίξεις την καμαριέρα, θα μείνεις σ’ αυτό το μικρό κουτί. Πρέπει να κάνεις τους ανθρώπους της δουλειάς, τους ατζέντηδες, τους μάνατζερ, να πιστέψουν πως αυτό το κορίτσι μπορεί να κάνει κι άλλα πράγματα. Αλλά πρέπει πρώτα εσύ να το αποδείξεις», λέει χαρακτηριστικά.

Η ταινία «Selena» αποτέλεσε την αφορμή που της άλλαξε την καριέρα, καθώς όπως λέει, είχε την επιρροή που χρειαζόταν για να αποδείξει ότι έχει γνήσιο ταλέντο.
«Εξαιτίας του κινήματος #MeToo σήμερα λέμε “είμαστε ίσοι και θέλουμε να μας συμπεριφέρονται ως ίσους”. Δημιουργούμε τις ίδιες μας τις ευκαιρίες, πλέον δεν μπορούν να σε βάλουν σε κουτί», κατέληξε η σταρ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:53