search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:37
MENU CLOSE

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για την πυρκαγιά στην Αρτέμιδα – Ενισχύονται οι δυνάμεις

28.08.2019 12:16
Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά σε βιοτεχνία κεριών στον Ταύρο - Media

 

Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση κοντά στην οδό Κιάφα, στην Αρτέμιδα Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, υλικές ζημιές υπέστη από τη φωτιά ένα σπίτι. Ωστόσο, η πυρκαγιά δεν αναμένεται να λάβει μεγάλη έκταση.

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στην περιοχή. Συνολικά επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 8 οχήματα, 5 οχήματα METΠE, ένα συντονιστικό ελικόπτερο, δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

Διακόπηκε, πριν από λίγο, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Κιάφας, από το ύψος της Πρεσβυτέρου Μάρκου έως την οδό Αγίας Κυριακής, λόγω της πυρκαγιάς.

Πυρκαγιά στους Δελφούς

Μεγάλη πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στους Δελφούς Φωκίδας, ενώ όπως ενημέρωσε, πριν από λίγο, η Πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για τον αρχαιολογικό χώρο ή για κατοικίες.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί και αυτή την ώρα επιχειρούν στο σημείο 39 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και από πλευράς εναερίων μέσων 6 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Σημειώνεται, ότι τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι στην περιοχή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:37