search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:24
MENU CLOSE

Σάλος από το ροζ βίντεο που «τράβηξε» φύλακας σε σχολείο (Photos)

28.08.2019 17:31
Σάλος από το ροζ βίντεο που «τράβηξε» φύλακας σε σχολείο (Photos) - Media

 

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο με σχολική φύλακα να «γυρίζει» ροζ βίντεο ενώ εργαζόταν σε σχολείο, το οποίο εκείνη την ώρα ήταν γεμάτο παιδιά.

Η σχολική φύλακας, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, μπήκε σε τουαλέτα της σχολικής Ακαδημίας Imagine Kissimmee Charter, στη Φλόριντα των ΗΠΑ, που εργαζόταν και άρχισε να βγάζει ένα ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Στο βίντεο η γυναίκα είναι ολόγυμνη, χαϊδεύεται σε διάφορα σημεία του σώματος της και μιλάει βρώμικα στον αποδέκτη του βίντεο, που σύμφωνα με την ίδια είναι ο σύζυγος της.

Το βίντεο μαζί με γυμνές φωτογραφίες της εντοπίστηκαν στο κινητό της τηλέφωνο από την αστυνομία όταν ξεκίνησε έρευνα για ένα εσωτερικό θέμα ανάμεσα σε εκείνη και το σύζυγο της.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι το ερασιτεχνικό σεξουαλικό βίντεο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού της διαλείμματος και ήταν κλειδωμένη στην τουαλέτα ώστε να μην μπορεί να μπει κανείς.

Εκείνη την ώρα, το σχολείο είχε 770 παιδιά, κάτι που δεν εμπόδισε την φύλακα να κάνει όσα έκανε.

«Η αποστολή του υλικού δεν επηρέασε την ικανότητα να εκτελώ τη δουλειά μου και είναι επιτακτικό να σημειώσω ότι κανείς δεν τραυματίστηκε εξαιτίας των ενεργειών μου», ανέφερε σε υπόμνημα στον αναπληρωτή επικεφαλής του τμήματος.

Πηγή: gossip_tv

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24