search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:40
MENU CLOSE

Σοκάρει η κατάθεση της 20χρονης συνοδηγού για το φονικό τροχαίο στο Αίγιο

28.08.2019 17:40
Σοκάρει η κατάθεση της 20χρονης συνοδηγού για το φονικό τροχαίο στο Αίγιο - Media

 

Αποκαλυπτική για τα όσα συνέβησαν κατά το μοιραίο τροχαίο στο Αίγιο, όπου 28χρονος σκότωσε παιδί και τη γιαγιά του ήταν η κατάθεση της 20χρονης συνοδηγού του στις αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, πηγές της ΕΛΑΣ αποκάλυψαν ότι ο φερόμενος ως δράστης του φονικού τροχαίου είχε εμπλακεί στο παρελθόν και σε άλλο αυτοκινητικό ατύχημα, στο οποίο είχαν τραυματιστεί δύο αστυνομικοί της ομάδας «Ζ».

Το περιστατικό είχε συμβεί τον Ιούνιο του 2016 στη Νέα Χαλκηδόνα όταν αστυνομικοί σταμάτησαν όχημα στο οποίο επέβαινε ο 28χρονος, εκείνο δεν σταμάτησε και τραυμάτισε τους δύο αστυνομικούς, στην καταδίωξη που ακολούθησε.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία, αλλά η υπόθεση δεν έχει φθάσει στο δικαστήριο, παρότι οι επιβαίνοντες στο όχημα συνελήφθησαν.

Όσον αφορά στην κατάθεση της 20χρονης συνοδηγού, η οποία τελεί ακόμα σε κατάσταση σοκ, και την ύπαρξη της οποίας δεν είχε αποκαλύψει ο κατηγορούμενος, αυτά που περιγράφει συγκλονίζουν.

Συγκεκριμένα, πάντα σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η κοπέλα φέρεται να είπε στις αρχές ότι είχε ζητήσει από τον 28χρονο να μειώσει ταχύτητα, πριν το μοιραίο δυστύχημα.

Επίσης, φέρεται να ανέφερε ότι μετά το δυστύχημα, ο 28χρονος βγήκε από το όχημα, είδε τι είχε κάνει και ξαναμπήκε μέσα, παρότι η ίδια του ζήτησε να καλέσουν την αστυνομία.

Αντιθέτως, η κοπέλα δηλώνει ότι ο 28χρονος την αγνόησε, ανέπτυξε ταχύτητα και την πήγε στο σπίτι της, Εν συνεχεία ο ίδιος πήγε στο σπίτι του και έπεσε στη θάλασσα, σύμφωνα με τον συνήγορό του, με τάσεις αυτοκτονίας.

Ωστόσο, αστυνομικές πηγές επισήμαναν ότι στο σημείο που έπεσε στη θάλασσα ο φερόμενος ως δράστης, βρισκόταν και σκάφος που ανήκει στην οικογένειά του, μη αποκλείοντας ότι μπορεί να επιχείρησε να διαφύγει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:39