search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:31
MENU CLOSE

Πλήγμα με Σεμέδο για Ολυμπιακό

28.08.2019 17:59
«Ο Σεμέδο πιέζει για Μπενφίκα - Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει να τον χάσει» - Media

 

Κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος στόπερ αποχώρησε τραυματίας από τη ρεβάνς με την Κράσνονταρ, για τα playoffs του Champions League και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έναν μήνα. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής του 25χρονου από τους «ερυθρόλευκους».

Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών, ο Σεμέδο έχει υποστεί μία κάκωση στον μηνίσκο του δεξιού του γονάτου και βάσει των εκτιμήσεων θα χάσει την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, που είναι προγραμματισμένη για τις 18 Σεπτεμβρίου.

Από ‘κει και πέρα, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα κάνει αγώνα δρόμου για τη δεύτερη αγωνιστική, που θα διεξαχθεί την 1η Οκτωβρίου και φυσικά, λόγω της εξέλιξης αυτής, δεν θα είναι σε θέση να ακολουθήσει και την αποστολή της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας, αφού πρόσφατα κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:30