search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:07
MENU CLOSE

Η Φώφη Γεννηματά όταν ήταν φοιτήτρια και το μήνυμά της για τις Πανελλήνιες – Έφερε στο φως την φοιτητική της ταυτότητα (Photo)

28.08.2019 18:26
Φ. Γεννηματά: Ούτε με τους «μπαχαλάκηδες» ούτε με την ασύδοτη βία της αστυνομίας - Media

 

Τη φοιτητική της ταυτότητα έφερε στο φως η Φώφη Γεννηματά, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των βάσεων. Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ «ανέβασε» στο twitter την ταυτότητα από τα χρόνια που σπούδαζε στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Βρήκα τη φοιτητική μου ταυτότητα στο συρτάρι, τη φυλάω όσα χρόνια κι αν περάσουν μαζί με τόσες αναμνήσεις και νοσταλγία», έγραψε η κ. Γεννηματά στέλνοντας το μήνυμά της για τις πανελλήνιες:

«Οι πανελλήνιες είναι για όλους μια δύσκολη αλλά ξεχωριστή εμπειρία. Κόπος, άγχος, αγωνία, όνειρα, ελπίδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους. Οι ευκαιρίες για όλους όμως από δω και πέρα θα είναι πολλές. «Ενα συναρπαστικό ταξίδι άρχισε και δεν τελειώνει με τα αποτελέσματα. Ενηλικίωση, ελευθερία, ξενύχτια, μετακόμιση, ενοίκιο, πακέτο από τη μαμά… Και μην ξεχνάτε, διεκδικούμε τα όνειρά μας με πείσμα και αισιοδοξία. Κοιτάμε μπροστά. Καλή αρχή!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:02