search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:10
MENU CLOSE

Εφιάλτης: Σκότωσε το παιδί της και επιχείρησε να αυτοκτονήσει (Photos)

29.08.2019 15:21
Τραγωδία στην Καλαμπάκα: 60χρονος σκότωσε την σύζυγό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει - Media
 
Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στο Γέρι, στην Λευκωσία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αγόρι 12 ετών βρέθηκε νεκρό μέσα σε διαμέρισμα με τραύματα από μαχαίρι.
 
Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ο σύζυγος της μητέρας του αγοριού δεν μπορούσε να εισέλθει στο διαμέρισμα και ενημέρωσε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, που μετέβησαν στο σημείο και κατάφεραν είσοδο μέσα στην οικία.
Εκεί εντόπισαν σε λίμνη αίματος το άτυχο αγοράκι και την μητέρα του αναίσθητη. Το 12χρονο παιδί φέρεται να σκότωσε η ίδια του η μητέρα, η οποία μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, καθώς επιχείρησε να θέσει τέρμα στην ζωή της.
 
Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη.
Στο σημείο έσπευσαν για αυτοψία στη σκηνή οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για γυναίκα από την Ρωσία, η οποία ήταν παντρεμένη με Ελληνοκύπριο. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.
 
Πηγή: Sigmalive
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:10