search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:07
MENU CLOSE

Άγγιξε το θαύμα η ΑΕΚ μέσα στην Τουρκία – Πικρός αποκλεισμός για ΠΑΟΚ

29.08.2019 17:43
Άγγιξε το θαύμα η ΑΕΚ μέσα στην Τουρκία - Πικρός αποκλεισμός για ΠΑΟΚ - Media

 

Μετά από τεράστια προσπάθεια η ΑΕΚ έφτασε κοντά στην ανατροπή μέσα στην Τουρκία, νίκησε με 2-0 την Τραμπζονσπόρ, αλλά η Ένωση δεν κατάφερε να πετύχει ένα τρίτο γκολ για να περάσει αυτή στους ομίλους του Europa League.

Στο 23′ η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στην Τουρκία με τον Λιβάγια να βάζει μπροστά στο σκορ την Ένωση, ενώ λίγο πριν το ημίωρο η ομάδα του Κωστένογλου κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ από χτύπημα πέναλτι του Μάνταλου. Στο πρώτο παιχνίδι η Τραμπζονσπόρ είχε επικρατήσει με 3-1 στο ΟΑΚΑ. 

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-2 τη Σλόβαν, όμως αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Με δυο γκολ των Λημνιού, Σφιντέρσκι στα πρώτα πέντε λεπτά του β’ μέρους ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-1 της Σλόβαν που είχε κάνει το 0-1  με τον Μεντβέντεφ στο 38′. Στο 61′, όμως, ο Ντε Μάρκο ισοφάρισε για τους Σλοβάκους. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 3-2 στο 87′ με τον Γιαννούλη με τα τελευταία λεπτά του ματς να εξελίσσονται σε θρίλερ. Για να προκριθεί σε όμιλο του Europa League ο νταμπλούχος χρειαζόταν ένα γκολ ακόμα. Η Σλόβαν είχε νικήσει στο πρώτο ματς στη Σλοβακία με 1-0.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24