search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:55
MENU CLOSE

Με casual look η Μαρέβα Μητσοτάκη στην εκκίνηση του 52ου Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου! (Photos)

29.08.2019 21:10
Με casual look η Μαρέβα Μητσοτάκη στην εκκίνηση του 52ου Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου! (Photos) - Media

 

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 30 ιστιοπλοϊκά σκάφη από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ο 52ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου «Ιωάννης Β. Γουλανδρής» άνοιξε σήμερα 29 Αυγούστου,πανιά στη θαλάσσια περιοχή της Βουλιαγμένης με προορισμό το νησί της Άνδρου. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου (ΝΟΑ) και τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος (ΝΟΕ), που αποτελούν δύο από τους ιστορικότερους ομίλους της χώρας με μεγάλη παράδοση στον ναυταθλητισμό.

Tην εκκίνηση του Ιστιοπολοϊκού αγώνα, έκανε η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη καθώς και ο Γιώργος Μαυρωτάς. Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη – ο οποίος βρίσκεται σε επίσημο ταξίδι στην Γερμανία – έφθασε στο χώρο της εκκίνησης με chic casual look, λευκό πουκάμισο και χακί παντελόνι, ένα χρώμα που αγαπά ιδιαίτερα!

Πηγή: tlife

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:54