search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:58
MENU CLOSE

Λιβ Τάιλερ: Είμαι αρραβωνιασμένη, έχω παιδιά αλλά δεν θέλω να παντρευτώ (Photos)

30.08.2019 15:18
Λιβ Τάιλερ: Είμαι αρραβωνιασμένη, έχω παιδιά αλλά δεν θέλω να παντρευτώ (Photos) - Media

 

Η Λιβ Τάιλερ απέδειξε ότι ζυγίζει τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σταδιοδρομία της με εξαίρετο τρόπο, καθώς τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, ενώ φωτογραφήθηκε για το τεύχος Οκτωβρίου του Tatler.

Η 42χρονη ηθοποιός, η οποία είναι αρραβωνιασμένη με τον Ντέιβιντ Γάρντνερ εδώ και τέσσερα χρόνια, έδειξε μια νέα εικόνα για τη σχέση τους, καθώς ισχυρίστηκε ότι δεν βιάζεται να παντρευτεί, καθώς ήταν κάτι που δεν θα ήθελε πραγματικά να κάνει.

Η Λιβ και ο Βρετανός μάνατζερ έχουν μαζί ένα γιο 4 ετών, τον Sailor.

Ωστόσο, αντί να σπεύσει να παντρευτεί, η Λιβ εξήγησε τη στάση της: «Μου αρέσει να είμαι αρραβωνιασμένη, αλλά δεν έχω πραγματικά την επιθυμία να παντρευτώ.

«Πάντα πίστευα ότι ο γάμος θα έπρεπε να είναι περισσότερο ανταμοιβή … Για την επιβίωση της σχέσης σου… Αισθάνομαι ότι ο καθένας το έκανε ανάποδα αυτό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:58