search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:50
MENU CLOSE

Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρή 14χρονη σε παιχνίδι λούνα παρκ

31.08.2019 06:12
Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρή 14χρονη σε παιχνίδι λούνα παρκ  - Media

 

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον Αλμυρό του Βόλου, όταν ένα 14χρονο κορίτσι που πήγε για να διασκεδάσει στο λούνα παρκ της εμποροπανήγυρης στην περιοχή, τραυματίσθηκε θανάσιμα στις εγκαταστάσεις των παιχνιδιών.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 11 το βράδυ όταν το 14χρονο κορίτσι αποφάσισε να ανέβει σ΄ένα παιχνίδι αλλά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, γλίστρησε από την θέση της και βρέθηκε από μεγάλο ύψος στην βάση άλλου παιχνιδιού.

Αμέσως σταμάτησε η λειτουργία όλων των παιχνιδιών του λούνα παρκ και κλήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού ενώ παράλληλα ξεκίνησε και ειδικό ασθενοφόρο από το “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο Βόλου για την μεταφορά της 14χρονης σε μεγάλο Νοσοκομείο.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Αλμυρού όπου παρά τις προσπάθειες τόσο των εφημερευόντων γιατρών όσο και του νοσηλευτικού προσωπικού έχασε την μάχη για να κρατηθεί στην ζωή .

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:50