06/04/2020 12:57:15

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Μποτρίνι: Τι έδειξε το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Μποτρίνι: Τι έδειξε το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου  - Media

 

Ο νεαρός σπουδαστής που κατήγγειλε βασανιστήρια στην κουζίνα του εστιατορίου του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα έχει εξεταστεί και από δεύτερο ιατροδικαστή, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Star.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, πρόκειται για τεχνικό σύμβουλο που όρισαν οι δικηγόροι του 19χρονου, ο οποίος τον εξέτασε 1 και 7 Αυγούστου.

Η εικόνα που δίνει, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, είναι πιο ξεκάθαρη από την πρώτη ιατροδικαστική η οποία είχε παραγγελθεί από την Αστυνομία Κέρκυρας.

Αναφέρει εγκαύματα 2ου βαθμού και επικίνδυνες βλάβες, ενώ επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του σπουδαστή ότι προήλθαν από καυτό λάδι και μαγειρική σπάτουλα.

Αποκλείει το ενδεχόμενο διαπληκτισμού, καθώς και το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού, ενώ συνοδεύεται και από 22 φωτογραφίες.

Αυτή η ιδιωτική πραγματογνωμοσύνη έχει ήδη παραδοθεί στην Εισαγγελία της Κέρκυρας.

Η πρώτη ιατροδικαστική βεβαίωνε 12 βλάβες. Μόνο μια βλάβη προέρχεται από ζέον υγρό. Οι υπόλοιπες δεν προσδιορίζεται από ποιον ή από τι προήλθαν.

Τέλος, πρόκειται να κληθεί ως μάρτυρας ένας άνδρας, ο οποίος όπως ισχυρίζεται, έχει στοιχεία για τις καταγγελίες του 19χρονου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.