search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:55
MENU CLOSE

Τέξας: Τουλάχιστον πέντε νεκροί, 21 τραυματίες από πυρά «στα τυφλά»

01.09.2019 06:48
Τέξας: Τουλάχιστον πέντε νεκροί, 21 τραυματίες από πυρά «στα τυφλά»  - Media

 

Δύο οπλοφόροι, που κινούνται με διαφορετικά αυτοκίνητα, σκότωσαν δύο ανθρώπους και τραυμάτισαν άλλους περίπου είκοσι στις πόλεις Μίντλαντ και Οντέσα στο δυτικό Τέξας χθες Σάββατο, ανακοίνωσε η αστυνομία και μετέδωσε τοπικός τηλεοπτικός σταθμός.

«Ένας ύποπτος (πιθανόν 2) κινείται με αυτοκίνητο στην Οντέσα και πυροβολεί ανθρώπους στα τυφλά», ανέφερε η αστυνομία της πόλης μέσω Facebook. «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλοί τραυματίες από σφαίρες. Ο ύποπτος έκανε πειρατεία σε αυτοκίνητο του ταχυδρομείου», διευκρίνισε η αστυνομία.

Δύο άνθρωποι είναι νεκροί, τουλάχιστον τρεις αστυνομικοί είναι ανάμεσα στους τραυματίες, ενώ ένας ύποπτος πιστεύεται ότι έχει συλληφθεί στην Οντέσα», ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός CBS 7, ο οποίος ανήκει στο τηλεοπτικό δίκτυο εθνικής εμβέλειας CBS των ΗΠΑ.

Ο ένας ύποπτος κινείται με φορτηγάκι του ταχυδρομείου και άλλος ένας κινείται με ένα Toyota χρυσού και λευκού χρώματος, σύμφωνα με την αστυνομία της Μίντλαντ.

Νωρίτερα, εκπρόσωπος του δήμου της Οντέσα μίλησε στο CNN για τουλάχιστον έναν νεκρό και δέκα τραυματίες. Η εφημερίδα The New York Times, επικαλούμενη τον δήμαρχο της γειτονικής Μίντλαντ Τζέρεμι Μοράλες, έκανε λόγο για δύο νεκρούς και ανέφερε επίσης ότι ο δράστης έχει συλληφθεί. «Δεν είμαι σίγουρος αν είναι ζωντανός», πρόσθεσε ο δήμαρχος στην νεοϋορκέζικη εφημερίδα.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:55