search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:12
MENU CLOSE

Κάτι τρέχει με τον Χάρι και τη Μέγκαν – Γιατί εγκαταλείπουν το σπίτι τους

01.09.2019 12:25
Μέγκαν Μαρκλ: Αυτό είναι το σπίτι που θέλουν να αγοράσουν με τον Χάρι - Media
 
Φίλοι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αναφέρουν ότι το ζευγάρι ψάχνει για σπίτι στην περιοχή των αστέρων στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, καθώς η Μέγκαν αισθάνεται νοσταλγία για την πατρίδα της.
 
Όπως λέγεται, η Μέγκαν που γεννήθηκε στο Λος Άντζελες θέλει διακαώς να βρει σπίτι στις ΗΠΑ για να δραπετεύσει, και το πριγκιπικό ζευγάρι μάλλον έχει επικεντρώσει την αναζήτησή του στο Μαλιμπού, που βρίσκεται μόλςι 30 μίλια δυτικά του Λος Άντζελες και έχουν τα σπίτια τους αστέρες του Χόλιγουντ όπως ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, η Κιμ Καρντάσιαν, η Τζένφιερ Άνιστον και πολλοί άλλοι.
 
Προφανώς ο Χάρι και η Μέγκαν σνόμπαραν το σχέδιο του πρίγκιπα Κάρολου να τους αφήσει κληρονομιά στο Χέρεφορντσάιρ, που έμεινε στην άκρη για τον Χάρι ως μέρος ενός σχεδίου του πρίγκιπα της Ουαλίας να δημιουργήσει μια κληρονομιά γι’ αυτόν στα σύνορα με την Ουαλία.
 
Πηγή: enikos.gr/Daily Mail
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:11