search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:28
MENU CLOSE

Δύο νέοι νεκροί σε τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Θεσσαλονίκη

02.09.2019 05:38
Δεύτερη αυτοκτονία στην ίδια πλαζ στην Κέρκυρα - Media

 

Δύο νέοι άντρες, 26 και 21 ετών, άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο χθες αργά το βράδυ στην οδό Ολυμπιονίκου Καρυπίδη, στην περιοχή της Πολίχνης.

Οι νεαροί επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, όταν ο 21χρονος οδηγός, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο της μηχανής. Το δίκυκλο εξετράπη και προσέκρουσε σε κράσπεδο πεζοδρομίου. Από την πρόσκρουση βρήκε ακαριαίο θάνατο ο 26χρονος συνεπιβάτης.

Ο οδηγός διασωληνώθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο “ΑΧΕΠΑ” της Θεσσαλονίκης, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ένας ακόμη νέος άντρας, οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε σοβαρά χθες στις 23:00 στην περιοχή της Ασπροβάλτας, όταν η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της. Ο 27χρονος οδηγός της μηχανής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο “Γ.Γεννηματάς”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:28