search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:33
MENU CLOSE

Τραγωδία στον Βόλο: Το μήνυμα της αδελφής της 14χρονης στο Facebook

02.09.2019 06:40
Τραγωδία στον Βόλο: Το μήνυμα της αδελφής της 14χρονης στο Facebook  - Media

 

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η τραγωδία που σημειώθηκε στον Αλμυρό Βόλου, με μια 14χρονη που διασκέδαζε σε λούνα παρκ να χάνει τη ζωή της

Το άτυχο κορίτσι έπεσε από το παιχνίδι «χαλί» που είχε στηθεί στην περιοχή. Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό συμβάν ερευνώνται. Η ιδιοκτήτρια συνελήφθη ενώ ο χειριστής εξαφανίστηκε αμέσως μετά το δυστύχημα και αναζητείται.

Η 14χρονη βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος και χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι της και σε άλλα σημεία του σώματός της. Λίγο μετά τη μεταφορά της στο κέντρο υγείας του Αλμυρού άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι γονείς της άτυχης 14χρονης στο άκουσμα της τραγικής είδησης κατέρρευσαν. Η μητέρα λιποθύμησε ενώ ο πατέρας υπέστη έμφραγμα.

Η άτυχη 14χρονη ετοιμαζόταν να πάει στη β΄ τάξη του Γυμνασίου. Ήταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας που έχει ακόμη δύο παιδιά τον 18χρονο Παναγιώτη και τη 16χρονη Ευαγγελία η οποία αποχαιρετώντας τη μικρή της αδερφή μέσω facebook έγραψε στο προφίλ της: «Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω», αλλάζοντας τη φωτογραφία της με μια πένθιμη κορδέλα.

Η κηδεία της άτυχης 14χρονης σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει σήμερα, Δευτέρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31