search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:30
MENU CLOSE

Τουρίστες πέρασαν την Ελισάβετ για μια καλοσυνάτη ανώνυμη γριούλα – Την ρώτησαν εάν έχει δει ποτέ τη… βασίλισσα της Αγγλίας

02.09.2019 14:41
Τουρίστες πέρασαν την Ελισάβετ για μια καλοσυνάτη ανώνυμη γριούλα - Την ρώτησαν εάν έχει δει ποτέ τη… βασίλισσα της Αγγλίας   - Media

H βασίλισσα Ελισάβετ έχει αποδείξει πως έχει καλή αίσθηση του χιούμορ. Σύμφωνα με τον πρώην σύμβουλο προστασίας της, Ρίτσαρντ Γκρίφιν, που μοιράστηκε πρόσφατα μια ιστορία με την επικεφαλής της αγγλικής μοναρχίας, κατάφερε να κοροϊδέψει μια ομάδα τουριστών.

Είναι γνωστό πως όταν κάποιος κοινός θνητός συναντήσει τυχαία την βασίλισσα Ελισάβετ στον δρόμο – πράγμα σπάνιο αλλά διόλου απίθανο- υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει. Φυσικά, πρέπει να υποκλιθεί μπροστά της και επ’ ουδενί δεν πρέπει να την αγγίξει.

tι γίνεται όμως στην περίπτωση που κάποιος δεν την αναγνωρίσει αμέσως και την περάσει για μια καλοσυνάτη γριούλα; Αυτό συνέβη με μια ομάδα Αμερικανών τουριστών, σύμφωνα με τον πρώην σύμβουλο προστασίας της. Κάποια μέρα, η βασίλισσα Ελισάβετ περπατούσε αμέριμνη με την συνοδεία του στο κτήμα της στο Μπαλμόραλ όταν μια ομάδα Αμερικανών τουριστών τους πλησίασε και την ρώτησαν αν ζούσαν στην περιοχή. Η βασίλισσα, φορώντας μια μαντίλα στο κεφάλι – είναι το αγαπημένο της αξεσουάρ όταν δεν βρίσκεται στο παλάτι του Μπάκιγχαμ – και tweed παλτό, απάντησε λέγοντας θετικά, λέγοντας πως έχει ένα σπίτι εκεί κοντά. Στην συνέχεια, η ομάδα των τουριστών την ρώτησε αν έχει δει ποτέ από κοντά την βασίλισσα Ελισάβετ και εκείνη απάντησε λέγοντας «όχι» αλλά έδειξε τον σωματοφύλακά της και είπε: «Αυτός την έχει δει». Η ομάδα, στην συνέχεια έφυγε, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει με ποιον είχε μόλις μιλήσει.

Πηγή: iefimerida.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:30