search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:15
MENU CLOSE

X Factor: Γνωστή τραγουδίστρια σε ρόλο παρουσιάστριας – Κριτής ο Τσαουσόπουλος

02.09.2019 16:26
Δέσποινα Βανδή: Δείτε πώς είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της (Photo) - Media

 

Το δημοφιλες μουσικό talent show επιστρέφει στις οθόνες την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο Open TV.

Την παρουσίαση του σόου έχει αναλάβει η Δέσποινα Βανδή, η οποία βρίσκεται για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας, με τη μεγάλη μουσική της εμπειρία.

Στην πρώτη φάση του X Factor τον πιο κρίσιμο και δύσκολο ρόλο της επιλογής, τον έχουν οι κριτές: O frontman των Melisses Χρήστος Μάστορας, η Ελληνίδα ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου. Ο  μετρ των ερτζιανών, Μιχάλης Τσαουσόπουλος και ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους.

Για να φτάσουν μέχρι τη μεγάλη νίκη, οι υποψήφιοι θα πρέπει να περάσουν με επιτυχία 4 στάδια: τις Auditions, το Bootcamp, τα Chairs και φυσικά τα live shows. Όλοι έχουν πείσμα, ταλέντο και όνειρα, όμως μόνο ένας διαθέτει το X Factor και θα αναδειχθεί νικητής, κερδίζοντας 50.000 ευρώ και το «χρυσό» συμβόλαιο με μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες, την Panik Records.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:14