search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:30
MENU CLOSE

H Dua Lipa κάνει το μεγάλο βήμα – Συγκατοικεί με τον σύντροφό της

02.09.2019 18:29
Dua Lipa: Τι απαντά για την ανάρτηση με τη «Μεγάλη Αλβανία»  - Media

 

Επιβεβαιώνουν τον έρωτα που ζουν η Dua Lipa και ο Anwar Hadid, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση τους, μετά από δύο μήνες που είναι μαζί.

Πηγές υποστηρίζουν ότι η 24χρονη τραγουδίστρια και το 20χρονο μοντέλο νοικιάζουν μαζί ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη καθώς «περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί».

Η Dua Lipa ετοιμάζεται να μοιράσει τον χρόνο της ανάμεσα στο σπίτι της στο Λονδίνο και τη νέα τους κατοικία στο Big Apple.

Πηγή δήλωσε στο Bizarre στήλη του The Sun: «Οι Dua και Anwar ξοδεύουν όλο τον χρόνο τους μαζί, οπότε ήταν λογικό να τους νοικιάσουν αυτό το μέρος. Πήγαινε πάντα στο δικό του όταν ήταν στο Λος Άντζελες και μένει μαζί της στο Λονδίνο, γι’ αυτό η τραγουδίστρια το αισθάνεται σαν το επόμενο φυσικό βήμα. Μόλις γυρίσει με νέα μουσική, θα περάσει περισσότερο χρόνο στη Νέα Υόρκη, γι ‘αυτό είναι καλό για εκείνη να έχει μια βάση εκεί και έχει νόημα και γι’ αυτόν επειδή πολλά άτομα από την οικογένειά του ζουν εκεί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:30