02/04/2020 00:25:48

Ταξίδευε με το αεροπλάνο και πήρε μαζί της και το… μικρό της πόνι (Video)

Ταξίδευε με το αεροπλάνο και πήρε μαζί της και το… μικρό της πόνι (Video) - Media

 

 

Έναν όχι και τόσο συνηθισμένο συνεπιβάτη είχαν όσοι πήραν την προηγούμενη εβδομάδα την πτήση της American Airlines από το Ιλινόις για την Νεμπράσκα. Και αυτό γιατί στο αεροσκάφος μαζί τους, υπήρχε ένα πόνι. Ναι καλά διαβάσατε, είχαν μαζί τους ένα μικρό άλογο.

Όσο όμως περίεργη και αν σας φαίνεται η είδηση αυτή, η παρουσία του συγκεκριμένου ζώου ήταν απολύτως νόμιμη και δικαιολογημένη. Από τον περασμένο μήνα, το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ, επιτρέπει την παρουσία τέτοιων ζώων, αρκεί βέβαια να είναι καταγεγραμμένα ως ζώα ψυχολογικής υποστήριξης. Η Flirty, όπως είναι το όνομα του συγκεκριμένου πόνι, αποτελεί το στήριγμα της κοπέλας που το έχει εδώ και πολύ καιρό, καθώς από μικρή είχε μεγάλη αγάπη στα άλογα.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, δεν μπορούσε να πάρει σκύλο, που φαντάζει ως πιο βολική επιλογή, καθώς έχει αλλεργία. Μετά την αρχική έκπληξη τους πάντως, οι περισσότεροι επιβάτες, αλλά και το πλήρωμα του αεροσκάφους, έδειξαν να το διασκεδάζουν.

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.