27/02/2020 10:48:18

Αλλάζει ώρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Αλλάζει ώρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ - Media

 

Εδώ και μία εβδομάδα βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΪ το νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με την Σία Κοσιώνη.

Ο ενημερωτικός τομέας του σταθμού ξεκίνησε νωρίτερα ενώ στη συνέχεια θα μπει στον ανταγωνισμό και η ψυχαγωγία του καναλιού. Αυτό θα φέρει σημαντικές αλλαγές στον προγραμματισμό του που θα επηρεάσουν και το κεντρικό δελτίο του σταθμού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» και δημοσιεύει το dailymedia.gr το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με την Σία Κοσιώνη θα μετατεθεί στις 19:50. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι το κενό που δημιουργείται στην απογευματινή ζώνη 17:00 με 18:00 θα αναπληρωθεί από τη σειρά «Φτερωτός Θεός».

Κάπως έτσι η Σία Κοσιώνη θα παίρνει lead in από δύο τηλεπαιχνίδια.

Το «Guess my age» με τον Γιώργο Λιάγκα και το «Boom» με τον Σάκη Τανιμανίδη θα μεταδίδονται σύμφωνα με την Real το ένα πίσω από το άλλο από τις 18:00 το απόγευμα. Έτσι θα παραδίνουν την σκυτάλη στην Σία Κοσιώνη λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ.

Μένει να δούμε αν η μετακίνηση αυτή επηρεάσει τις επιδόσεις του κεντρικού δελτίου. Στο γενικό σύνολο το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ σημειώνει εξαιρετικές επιδόσεις αλλά στο νεανικό κοινό έχει ακόμη πολύ δρόμο για να φτάσει τον ανταγωνισμό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.