12/07/2020 06:46:13

Πυρά Μαξίμου κατά Τσίπρα: Διαστρεβλώνει τις προτάσεις Μητσοτάκη για τα μάρμαρα του Παρθενώνα

Συνάντηση Μητσοτάκη-Σαββίδη στο Μέγαρο Μαξίμου - Τι συζητήθηκε - Media
 
«Ο κ. Τσίπρας δεν είναι σχολιαστής της επικαιρότητας. Είναι πρώην Πρωθυπουργός. Επί τέσσερα χρόνια, ποιες πρωτοβουλίες ανέλαβε, πέρα από κάποιες γενικόλογες δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα; Καμία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του επανέφερε το θέμα της επιστροφής των Γλυπτών δυνατά στο προσκήνιο», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το ζήτημα για τα Γλυπτά του Παρθενώνα.
 
«Αν μάλιστα ο κ. Τσίπρας ενδιαφερόταν πραγματικά για το θέμα κι όχι για να κάνει φθηνή αντιπολίτευση, θα διάβαζε ότι στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού αναφέρεται με σαφήνεια ότι "η απαίτησή μας για επιστροφή των Γλυπτών ισχύει στο ακέραιο" κι ότι το Βρετανικό Μουσείο "δίνει μια χαμένη μάχη". Αντί να διαστρεβλώνει λοιπόν τις προτάσεις του κυρίου Μητσοτάκη, ας συμβάλλει με όποιον τρόπο μπορεί στην υλοποίηση του ελληνικού αιτήματος», προσθέτουν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.