25/11/2020 13:48:35

Αλλάζουν όλα στα κινητά τηλέφωνα: Το μυστικό σχέδιο της Samsung (Photo)

Αλλάζουν όλα στα κινητά τηλέφωνα: Το μυστικό σχέδιο της Samsung (Photo) - Media
 
Μπορεί η πρώτη απόπειρα της Samsung να κατασκευάσει ένα smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη να συνάντησε πολλά προβλήματα, ωστόσο φαίνεται ότι ο κορεατικός τεχνολογικός γίγαντας ετοιμάζεται για νέο χτύπημα που αναμένεται να αλλάξει τα πάντα όσον αφορά στη μορφή των κινητών τηλεφώνων.
 
Σύμφωνα με το Bloomberg, η εταιρεία ετοιμάζει ένα πολυτελές κινητό τηλέφωνο με αναδιπλούμενη οθόνη, το οποίο θα κλείνει σε ένα μικρό τετράγωνο όταν δεν χρησιμοποιείται. Συγκεκριμένα, το τηλέφωνο θα έχει μορφή clamshell και όταν ανοίγει η οθόνη του θα έχει μέγεθος 6,7 ιντσών, ωστόσο, όταν διπλώνει θα χωράει άνετα σε μια τσέπη.
Όπως σημειώνει το Bloomberg, πάντως, πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία που θα έχει η  νέα εκδοχή του Samsung Fold το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα συσκευή θα απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό από το Fold, η τιμή του οποίου αναμένεται να είναι τσουχτερή.
 
Σημειώνεται ότι στο χώρο των κινητών με αναδιπλούμενη οθόνη έχουν μπει κι άλλοι παίκτες της αγοράς, όπως η Huawei, η Xiaomi και η Oppo, που ετοιμάζουν αντίστοιχες συσκευές.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.