search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:59
MENU CLOSE

Συνελήφθη ο ράπερ Φέτι Γουάπ – Επιτέθηκε σε τρεις υπαλλήλους ξενοδοχείου

03.09.2019 13:52
Συνελήφθη ο ράπερ Φέτι Γουάπ – Επιτέθηκε σε τρεις υπαλλήλους ξενοδοχείου - Media

 

Ο ράπερ Φέτι Γουάπ συνελήφθη στο Λας Βέγκας καθώς κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε σε τρεις υπαλλήλους ξενοδοχείου, σύμφωνα με το Associated Press. Ο 28χρονος ράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι ο Willie Maxwell, κρατήθηκε από το Μητροπολιτικό Τμήμα της Αστυνομίας του Λας Βέγκας με τρεις κατηγορίες.

Ο ράπερ φέρεται ότι επιτέθηκε σε τρεις υπαλλήλους του Mirage Hotel and Casino, και ότι χτύπησε έναν υπάλληλο στάθμευσης μετά από διαφωνία μαζί του. Η αστυνομία του Λας Βέγκας επιβεβαίωσε τη σύλληψη και τις κατηγορίες που μετέδωσε ο τοπικός ειδησεογραφικός σταθμός KTNV Las Vegas.

Ο ράπερ κρατήθηκε για αρκετές ώρες, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Το KTNV αναφέρει ότι ο ράπερ θα εμφανιστεί στο δικαστήριο τον Οκτώβριο για να αντιμετωπίσει τρεις κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη σύλληψη του Φέτι Γουάπ, καθώς μπλεξίματα με την αστυνομία είχε και τον Νοέμβριο του 2017.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33