search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:52
MENU CLOSE

Britney Spears: Για κακοποίηση του γιου της κατηγορείται ο πατέρας της

04.09.2019 10:42
Britney Spears: Για κακοποίηση του γιου της κατηγορείται ο πατέρας της - Media

 

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι ο πατέρας της Βritney Spears, Jamie κακοποίησε τον 13χρονο γιο της.

Την καταγγελία έκανε ο πατέρας του, Kevin Federline, ο οποίος στις 25 Αυγούστου βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα, καταγγέλλοντας ότι ο πρώην πεθερός του χτύπησε τον 13χρονο γιο του, Sean.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα τυχόν τραύματα του παιδιού, παρά μόνο ότι το συμβάν έλαβε χώρα μία μέρα πριν την κατάθεση αναφοράς και ενώ τα δυο του παιδιά βρίσκονταν υπό την κηδεμονία της μητέρας τους, Britney.

Σύμφωνα με το TMZ, o Federline έχει πλέον το 70% της κηδεμονίας των δύο γιων που έχει αποκτήσει με την Britney, του 13χρονου Sean και του 12χρονου Jayden.

Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι από το 2004 μέχρι το 2007. Το 2013, ο Federline ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε άλλα δύο παιδιά, ενώ έχει δύο ακόμα από προηγούμενες σχέσεις του.

Η Britney, από την άλλη, έχει μια πολύ στενή σχέση με τον πατέρα της τον οποίο έχει ορίσει ως τον απόλυτο διαχειριστή της περιουσίας της.

Είναι γνωστό, επίσης, ότι στο άκουσμα της είδησης ότι ο πατέρας της είναι βαριά άρρωστος, η διάσημη τραγουδίστρια είχε υποστεί νευρικό κλονισμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:48