search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:22
MENU CLOSE

COSMOTE TV: έναρξη της σεζόν με το The Late Late Show with James Corden, & τη νέα δραματική σειρά This Close

04.09.2019 16:21
COSMOTE TV: έναρξη της σεζόν με το The Late Late Show with James Corden, & τη νέα δραματική σειρά This Close  - Media
 
Το COSMOTE CINEMA 4HD μετονομάζεται σε COSMOTE SERIES HD και σηκώνει αυλαία για τη νέα τηλεοπτική σεζόν με νέες σειρές και καινούρια επεισόδια δημοφιλών παραγωγών
 
Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά στην COSMOTE TV με δύο σειρές και μία αγαπημένη εκπομπή που κάνουν πρεμιέρα στο κανάλι των σειρών, COSMOTE SERIES HD.
 
Ο Τζέιμς Κόρντεν και το βραδινό talk show με φαν σε όλο τον κόσμο The Late Late Show with James Corden επιστρέφει για ακόμα μία σεζόν με καλεσμένους τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλυγουντ, πρωτότυπα παιχνίδια και την ενότητα που τον έκανε ευρέως γνωστό “Carpool Karaoke”. H 6η σεζόν της εκπομπής θα κάνει Α’ προβολή, αμέσως μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική, την Πέμπτη 5/9 στις 21.00. Τα επεισόδια του The Late Late Show with James Corden θα προβάλλονται από Πέμπτη έως Κυριακή στο COSMOTE SERIES HD, αμέσως μετά την προβολή τους στην Αμερική.
Στο κανάλι κάνει, επίσης, πρεμιέρα η δραματική σειρά This Close με ένα πρωταγωνιστικό δίδυμο κωφών που αποτυπώνουν τηλεοπτικά τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας ένα άτομο με αυτή την ιδιαιτερότητα. Τα 4 πρώτα επεισόδια της 1ης σεζόν, θα προβληθούν back2back την Παρασκευή 6/9 από τις 22.00. Η ιστορία θα συνεχιστεί με τα 2 τελευταία επεισόδια της 1ης σεζόν την Παρασκευή 13/9 στις 22.00, ενώ θα ακολουθήσει η 2η με διπλό επεισόδιο την ίδια ημέρα στις 23.00.
Αστικοί Μύθοι με πρωταγωνιστές παγκοσμίου φήμης πρόσωπα της τέχνης, του πολιτισμού και του θεάματος μεταφέρονται στη μικρή οθόνη μέσα από αυτοτελή επεισόδια της σειράς Urban Myths. Μεταξύ των αστικών μύθων που θα «ζωντανέψουν» στον νέο κύκλο, συμπεριλαμβάνεται η συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Άντι Γουόρχολ, η οποία αποσκοπούσε στην προσπάθεια του τελευταίου να διεκδικήσει χρηματικό ποσό που σύμφωνα με τον αστικό μύθο, του χρωστούσε ο σημερινός Πρόεδρος των ΗΠΑ. Η 3η σεζόν της σειράς θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 5/9 στις 22.00 με ωριαίο επεισόδιο, ενώ από τις 12/9, η σειρά θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη με διπλό επεισόδιο (22.00 & 22.30).
 
Οι ταινίες της εβδομάδας στο COSMOTE CINEMA 1HD – Η Μαίρη Πόπινς Επιστρέφει & δύο ακόμα παραγωγές ξεχωρίζουν
Στο COSMOTE CINEMA 1HD έρχεται σε Α΄ προβολή το re-make της εμβληματικής ταινίας της Disney Μαίρη Πόπινς,
Η Μαίρη Πόπινς Επιστρέφει (Mary Poppins Returns), με τον ομώνυμο ρόλο να «περνάει» 54 χρόνια μετά στα χέρια της Έμιλι Μπλαντ. Στην ταινία που έλαβε 4 υποψηφιότητες για OSCAR® θα δούμε την ιπτάμενη νταντά Μαίρη Πόπινς να «εισβάλει» στην οικογένεια Μπανκς και να προσπαθεί να αλλάξει την καθημερινότητά της που μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα (Κυριακή 8/9, 21.00, ζώνη blockbuster).
 
Την Πέμπτη 5/9 στα κινηματογραφικά highlights του καναλιού συμπεριλαμβάνεται η βραβευμένη στο φεστιβάλ Βενετίας ισραηλινή παραγωγή Πόθος (Longing). Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τον Άριελ, έναν μοναχικό μεσήλικα με συμβατική καθημερινότητα, ο οποίος συναντά ξαφνικά μια σύντροφο από το παρελθόν. Όταν αυτή του αποκαλύπτει ότι ήταν έγκυος όταν χώρισαν, αλλά ο 19χρονος γιος τους σκοτώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δυστύχημα, ο ίδιος ξεκινά ένα ταξίδι αναζήτησης λεπτομερειών για τη ζωή του άγνωστου παιδιού του (Α’ Προβολή – 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres). Την Τρίτη 10/9 θα κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 1HD και η κωμωδία Κοίτα Ποιος Γύρισε (Sono Tornato), η οποία θα μας μεταφέρει στην Ιταλία, όπου επιστρέφει υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες 73 χρόνια μετά το θάνατό του ο Μπενίτο Μουσολίνι. Ωστόσο, όλοι τον αντιμετωπίζουν ως ηθοποιό και σύντομα αποκτά δική του τηλεοπτική εκπομπή (21.00).
 
COSMOTE CINEMA 2HD: το θρίλερ του Λαρς Φον Τρίερ και η τηλεοπτική μεταφορά της ζωής της Ολυμπιονίκη Σιμόν Μπάιλς σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Η ιστορία της χρυσής Ολυμπιονίκη, Σιμόν Μπάιλς από τα πρώτα χρόνια ενασχόλησής της με την ενόργανη γυμναστική μέχρι να κατακτήσει το υψηλότερο βάθρο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο μεταφέρεται τηλεοπτικά μέσα από το βιογραφικό The Simone Biles Story: Courage to Soar. Την Αμερικανή αθλήτρια ενσαρκώνει η Ζαντέ Γκόντλοκ (Sell Out!) (Πρεμιέρα – Τετάρτη 4/9, 22.00, ζώνη Ladies First). Την Παρασκευή 6/9 στις 00.30, στο κανάλι ξεχωρίζει η πρεμιέρα του θρίλερ του υποψήφιου για OSCAR σκηνοθέτη Λάρς Φον Τρίερ (Dance In the Dark, Melancholia, Nymphomaniac) To Σπίτι που Έχτισε ο Τζακ (The House That Jack Built), μία εξιστόρηση των δολοφονιών που σημάδεψαν τη ζωή του κατά συρροή δολοφόνου Τζακ (Ματ Ντίλον).
 
Το Σάββατο 7/9 στις 22.00 έρχεται σε Α΄ προβολή και το κωμικό γουέστερν των αδερφών Ζέλνερ Περιπέτεια Στην Άγρια Δύση (Damsel), με τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Μία Γουασικόφσκα. Με φόντο την Άγρια Δύση του 19ου αιώνα, η ιστορία αγάπης ενός ζευγαριού μετατρέπεται σε μία επικίνδυνη περιπέτεια με παράπλευρες απώλειες.
 
Επίσης, δύο ακόμα θρίλερ θα κάνουν πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα στο COSMOTE CINEMA 2HD. Την Δευτέρα 9/9 στις 22.00 η ταινία Μούσα (Muse) θα παρουσιάσει την ιστορία ενός καθηγητή λογοτεχνίας, ο οποίος θα βρεθεί έρμαιο μιας σύναξης μαγισσών σε έναν κόσμο που αδυνατεί να ξεχωρίσει το ψεύτικο από το αληθινό, ενώ την Τετάρτη 11/9 θα παρακολουθήσουμε τη βασισμένη σε αληθινά γεγονότα ταινία Escaping the Madhouse: The Nellie Bly Story, τα γεγονότα της οποίας, διαδραματίζονται σε μία ψυχιατρική κλινική – «φυλακή» για τους ασθενείς (22.00).
 
To blockbuster Γκοτζίλα ΙΙ: Ο Βασιλιάς των Τεράτων διαθέσιμο στην υπηρεσία Movies Club
 
Από την Δευτέρα 9/9 οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους προς ενοικίαση στην υπηρεσία Movies Club το περιπετειώδες Γκοτζίλα ΙΙ: Ο Βασιλιάς των Τεράτων (Godzilla: King of the Monsters) με τους Μίλι Μπόμπι Μπράουν (Stranger Things), Βέρα Φαρμίνγκα (Up in the Air, Orphan) και Κάιλ Τσάντλερ (Argo, Manchestεr by the Sea). Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας αποφασίζουν να αγωνιστούν για να σώσουν την ανθρωπότητα, όταν ο εξαφανισμένος για χρόνια Γκοτζίλα ξυπνά ύστερα από την ενεργοποίηση μιας συσκευής.
 
H Μαίρη Πόπινς επιστρέφει – Α’ Προβολή
Στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’30 ο Μάικλ Μπανκς, χήρος μετά το θάνατο της γυναίκας του, πασχίζει να διατηρήσει το σπίτι του ενάντια στις ύπουλες πρακτικές της τράπεζας. Τα παιδιά του προσπαθούν μάταια να τον βοηθήσουν, μέχρι που εμφανίζεται η μυστηριώδης, ιπτάμενη νταντά Μαίρη Πόπινς (Κυριακή 8/9, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη blockbuster).
 
SUITS 9 – Φινάλε Σειράς
Ο 9ος και τελευταίος κύκλος της σειράς θα ακολουθήσει τον δικηγόρο Χάρβεϊ Σπέκτερ και τη γενική διευθύντρια Ντόνα Πόλσον, καθώς προσπαθούν να ισορροπήσουν μεταξύ της επαγγελματικής και ερωτικής τους σχέσης, ενώ παλεύουν να διασώσουν τη φήμη της εταιρείας τους μαζί με τους συνεργάτες τους. Καθώς ο κύκλος εξελίσσεται, όλο και περισσότερες πτυχές της προσωπικής ζωής των πρωταγωνιστών θα έρχεται στο προσκήνιο, οδηγώντας στο φινάλε της. Εκεί θα αναγκαστούν όλοι, να αποφασίσουν ποιοι ακριβώς είναι και τι είδους δικηγορία θέλουν να ασκούν (Τρίτη 10/9, 21.50, FOX).
 
This Close – Νέα Σειρά
Η δραματική σειρά Τhis Close βάζει στο μικροσκόπιο την καθημερινότητα δύο κωφών φίλων, της Κέιτ και του Μάικλ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν από κοινού προκλήσεις στις προσωπικές τους σχέσεις, καθώς και στο εργασιακό τους περιβάλλον, όπου είναι δαχτυλοδεικτούμενοι. Τα 4 πρώτα επεισόδια του 1ου κύκλου θα προβληθούν back2back την Παρασκευή 6/9 από τις 22.00 το βράδυ, ενώ η ιστορία θα συνεχιστεί με τα 2 τελευταία και τον δεύτερο κύκλο την Παρασκευή 13/9 από τις 22.00.
 
Urban Myths – 3η Σεζόν
Η σειρά βρετανικής παραγωγής με επίκεντρο πολυσυζητημένους αστικούς μύθους επιστρέφει την Πέμπτη 5/9 στις 22.00 (COSMOTE SERIES HD) με ένα επεισόδιο που δραματοποιεί τη φιλοξενία του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν από τον Τσαρλς Ντίκενς και την οικογένειά του, η οποία φημολογείται ότι λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του Άντερσεν, κατέστη ανυπόφορη για τον οικοδεσπότη.
 
ACTIVATE: The Global Citizen Movement
Η νέα σειρά-ντοκιμαντέρ 6 επεισοδίων είναι αποτέλεσμα μίας πολυδιάστατης συνεργασίας μεταξύ National Geographic και Global Citizen. Η σειρά εστιάζει σε θέματα που αφορούν στην ακραία φτώχεια, την ανισότητα και τη βιωσιμότητα, παρουσιάζοντας ένα διαφορετικό θέμα σχετικό με τις καμπάνιες του Global Citizen, μέσα από τα μάτια διοργανωτών, φορέων, πολιτών, διάσημων ακτιβιστών αλλά και των ανθρώπων που των οποίων η ζωή αλλάζει με χειροπιαστό τρόπο μέσα από το συγκεκριμένο έργο. Κάθε επεισόδιο της σειράς περιλαμβάνει celebrity οικοδεσπότες όπως Hugh Jackman, Priyanka Chopra Jonas, Becky G, Usher, Common, Rachel Brosnahan, Gayle King, Bonang Matheba, Pharrell Williams, Darren Criss και Uzo Aduba σε έναν διαφορετικό ρόλο από εκείνον που τους έχουμε συνηθίσει (Σάββατο 7/9, 20.10, National Geographic Channel).
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:21