search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:56
MENU CLOSE

Μήνυμα Τσιτσιπά: Σας παρακαλώ να επέμβετε

04.09.2019 16:38
Τσιτσιπάς: Απαντά στους επικριτές του για το Ντουμπάι - «Απλά, τους λυπάμαι» (Video/Photo) - Media

 

Μήνυμα προς όλα τα παιδιά, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, έστειλε μέσω Facebook ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 21χρονος τενίστας κάνει ειδική αναφορά στο bullying, ενώ καλεί τα παιδιά να επεμβαίνουν όταν παρατηρούν τέτοιες συμπεριφορές.

Το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά:

«Μια θερμή παράκληση προς όλα τα παιδιά σας που θα επιστρέψουν στο σχολείο τις επόμενες ημέρες: Αν βλέπετε κάποιον που δυσκολεύεται να κάνει φίλους ή δέχεται bullying επειδή αυτός/αυτή δεν έχει πολλούς φίλους ή επειδή είναι ντροπαλός ή όχι τόσο καλά ντυμένος… Σας παρακαλώ να επέμβετε!

Πείτε ένα γεια ή τουλάχιστον χαμογελάστε τους. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να αντιμετωπίζει αυτό το άτομο έξω από το σχολείο. Η καλοσύνη σας μπορεί απλά να κάνει μεγάλη διαφορά στη ζωή κάποιου. Να είστε το άτομο που προσφέρει στους άλλους. Απλές μικρές χειρονομίες όπως αυτή πάντα εκτιμώνται στη ζωή».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:56