search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:27
MENU CLOSE

H Τζένιφερ Άνιστον μιλά για την ηλικία των 50: Δεν θέλω γκρίζα μαλλιά (Photos)

04.09.2019 18:06
Τζένιφερ Άνιστον: Το ασυνήθιστο διακοσμητικό που έχει στο κομοδίνο της (Photos) - Media

 

Η Τζένιφερ Άνιστον έγινε 50 ετών τον Φεβρουάριο και πραγματοποιήσε ένα πάρτι γενεθλίων που περιλάμβανε τους πιο κοντινούς φίλους της καθώς και τον πρώην σύζυγό της Μπραν Πιτ.

Τα γενέθλια ήταν μεγάλη υπόθεση για την δημοφιλή ηθοποιό, καθώς οι θαυμαστές της έψαχναν προσεκτικά αν παρουσίαζε κάποια σημάδια γήρανσης πάνω της. Αλλά δεν έχει, και συνεχίζει να είναι απίστευτη με μπικίνι.

Και στο τεύχος Οκτωβρίου του InStyle, η σταρ μίλησε για την ηλικία των 50. Ενώ είπε ότι δεν αισθάνεται τίποτα διαφορετικό, παραδέχτηκε ότι η ιδέα των γκρίζων μαλλιών την τρομάζει.

«Πενήντα ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκα, “Λοιπόν, αυτός ο αριθμός”. Δεν ξέρω τι συμβαίνει επειδή δεν αισθάνομαι διαφορετικά. Τα πράγματα δεν τελειώνουν με κανέναν τρόπο», τόνισε.

 «Αισθάνομαι πολύ καλά σωματικά. Είναι λοιπόν περίεργο που τραβάμε τελεσίγραφα με έναν τρόπο που μοιάζει με τον εξής: “Φαίνεσαι εκπληκτική για την ηλικία σου”. Νομίζω ότι πρέπει να δημιουργήσουμε κάποια εθιμοτυπία γύρω από αυτόν τον διάλογο και την πολυλογία», πρόσθεσε.

Αλλά για κανένα λόγο δεν θέλει να γκριζάρει: «Δεν πρόκειται να πω ψέματα – δεν θέλω γκρίζα μαλλιά».

Και μίλησε επίσης για το πώς οι γυναίκες καλούνται πάντα να παραμείνουν στη θέση τους: «Οι γυναίκες δεν είχαν ποτέ τη δυνατότητα να έχουν εξουσία. Η εξουσία φαντάζει σέξι σε μένα σήμερα, όπως και η νοημοσύνη των γυναικών και πόσο ικανές και δημιουργικές μπορεί να είναι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:27