search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:27
MENU CLOSE

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη Μύκονο (Photo)

04.09.2019 18:14
«Κόκκινη κάρτα» Κλοπ στην «nationalmannschaft» - Media

 

Σχεδόν μόνιμα χαμογελαστός, απίστευτα ευγενικός και κύριος με όλη την σημασία της λέξης ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ, που βρέθηκε για λίγα 24ωρα στη Μύκονο. Ο προπονητής της Λίβερπουλ κατέλυσε, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema, σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού και δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει μια Μύκονο πιο χαλαρή.

Με τα στίφη των επισκεπτών του Αυγούστου να αποτελούν παρελθόν, ο διάσημος Γερμανός προπονητής μαζί με την σύζυγό του πήγαν για μπάνιο στο Alemagou της Φτελιάς, ένα από τα πιο «boho beach restaurant» του νησιού. Απόλαυσαν την χαλαρότητα της συγκεκριμένης παραλίας και έφαγαν στο εστιατόριο αργά το μεσημέρι.

Αυτό που έκανε εντύπωση σε όλους, ήταν πόσο… cool χαρακτήρας είναι ο Κλοπ. Έβγαλε δεκάδες φωτό και selfie με όποιον τον πλησίασε στο εστιατόριο, εργαζόμενο ή πελάτη, χωρίς να διαμαρτυρηθεί για το συνεχές… πρέσινγκ όλων αυτών που ήθελαν να έχουν μια αναμνηστική πόζα μαζί του.

Το ίδιο συνέβη και στην βραδινή του βόλτα στα Ματογιάννια, όπου πάλι έγινε αποδέκτης παρακλήσεων για φωτό με θαυμαστές του και φαν της Λίβερπουλ, στις οποίες συναίνεσε με χαρά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26