search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:12
MENU CLOSE

Η γυναίκα που «ενώνει» Γαβρά και Μαστοράκη (Photos)

04.09.2019 18:55
Η γυναίκα που «ενώνει» Γαβρά και Μαστοράκη (Photos) - Media

 

Χωρίς καν να έχει προβληθεί η ταινία και λίγοι είναι εκείνοι που την έχουν δει, η νέα ταινία του Κώστα Γαβρά «Adults in the Room» έχει προκαλέσει πολεμική ατμόσφαιρα, καθώς το πολιτικό θέμα της (το πρώτο επτάμηνο-θρίλερ του 2015) συνεχίζει να εξάπτει τα πνεύματα.

Ένας από τους πλεόν δηλητηριώδεις κριτές της ταινίας είναι ο σκηνοθέτης Νίκος Μαστοράκης, ο οποίος με αναρτήσεις του στο Facebook, έχει εξαπολύσει δριμεία επίθεση, τόσο κατά του Γαβρά, όσο και κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος απάντησε σε υψηλούς τόνους.

Ωστόσο, εκτός από την ιδιότητα του σκηνοθέτη, υπάρχει και ένας άλλος συνδετικός ιστός που συνδέει τον Νίκο Μαστοράκη και τον Κώστα Γαβρά. Πρόκειται για την Ιταλίδα ηθοποιό Βαλέρια Γκολίνο, η οποία υποδύεται τη Δανάη Στράτου στην ταινία του Γαβρά.

Αυτό που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό είναι ότι η Γκολίνο στα πρώτα βήματά της είχε συμμετάσχει σε ταινία του Νίκου Μαστοράκη: πρόκειται για το φιλμ «Blind Date» (στην Ελλάδα είχε προβληθεί ως «Μάτια μέσα στη νύχτα») του 1984 όπου η Γκολίνο έκανε ένα πέρασμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:10