search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:30
MENU CLOSE

Γιατί αν σας χάριζαν μια Bugatti Veyron μπορεί και να μην την θέλατε! (video)

04.09.2019 19:49
Γιατί αν σας χάριζαν μια Bugatti Veyron μπορεί και να μην την θέλατε! (video) - Media

 

Το «πρέπει να κάνω και service στο αμάξι μετά τις διακοπές» στην περίπτωση αυτή δεν «παίζει». Τουλάχιστον για τους περισσότερους. Ένα απλό service σε ένα καθημερινό αυτοκίνητο, μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ελάχιστη ώρα και με ένα απόλυτα λογικό κόστος.

Αυτό βέβαια δεν ισχύει όταν μιλάμε για αυτοκίνητα κατηγορίας hypercars, όπως είναι η Bugatti Veyron! Η συντήρηση των εξωτικών οχημάτων γίνεται μόνο από εξειδικευμένους μηχανικούς των επίσημων αντιπροσωπειών ή από εταιρείες που ειδικεύονται πάνω σε αυτά και έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις.

Η «Royalty Exotic Cars» στις ΗΠΑ, είναι μία από αυτές. Οι μηχανικοί της «REC» παρέλαβαν μία Veyron για να αλλάξουν λάδια και να κάνουν τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους. Όπως αναφέρουν, η διαδικασία είναι περίπλοκη και ο χρόνος για να ολοκληρωθούν οι εργασίες ξεπερνά τις 27 ώρες. Όσο για το κόστος, αγγίζει το εξωπραγματικό ποσό των 21.000 δολαρίων!

Για την αλλαγή λαδιών στη Bugatti, πρέπει να αφαιρεθούν οι τροχοί, να βγει το προστατευτικό κάλυμμα στο πάτωμα, το πίσω σπόιλερ, τα carbon πάνελ και κάποιες δεκάδες βίδες. Στη συνέχεια γίνεται η αποστράγγιση του λαδιού από το κάρτερ και τοποθετείται το νέο χωρητικότητας 17 λίτρων.

Αποτέλεσμα εικόνας για Bugatti Veyron Oil Change

Μετά γίνεται η αλλαγή των φίλτρων και μπαίνουν στη θέση τους όλα τα εξαρτήματα που είχαν αφαιρεθεί, με απόλυτη προσοχή. Με απλά λόγια, αν έχετε μία Veyron δεν μπορείτε να αλλάξετε τα λάδια στο συνεργείο της γειτονιάς…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:29