11/07/2020 00:37:22

Γιατί αν σας χάριζαν μια Bugatti Veyron μπορεί και να μην την θέλατε! (video)

Γιατί αν σας χάριζαν μια Bugatti Veyron μπορεί και να μην την θέλατε! (video) - Media

 

Το «πρέπει να κάνω και service στο αμάξι μετά τις διακοπές» στην περίπτωση αυτή δεν «παίζει». Τουλάχιστον για τους περισσότερους. Ένα απλό service σε ένα καθημερινό αυτοκίνητο, μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ελάχιστη ώρα και με ένα απόλυτα λογικό κόστος.

Αυτό βέβαια δεν ισχύει όταν μιλάμε για αυτοκίνητα κατηγορίας hypercars, όπως είναι η Bugatti Veyron! Η συντήρηση των εξωτικών οχημάτων γίνεται μόνο από εξειδικευμένους μηχανικούς των επίσημων αντιπροσωπειών ή από εταιρείες που ειδικεύονται πάνω σε αυτά και έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις.

Η «Royalty Exotic Cars» στις ΗΠΑ, είναι μία από αυτές. Οι μηχανικοί της «REC» παρέλαβαν μία Veyron για να αλλάξουν λάδια και να κάνουν τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους. Όπως αναφέρουν, η διαδικασία είναι περίπλοκη και ο χρόνος για να ολοκληρωθούν οι εργασίες ξεπερνά τις 27 ώρες. Όσο για το κόστος, αγγίζει το εξωπραγματικό ποσό των 21.000 δολαρίων!

Για την αλλαγή λαδιών στη Bugatti, πρέπει να αφαιρεθούν οι τροχοί, να βγει το προστατευτικό κάλυμμα στο πάτωμα, το πίσω σπόιλερ, τα carbon πάνελ και κάποιες δεκάδες βίδες. Στη συνέχεια γίνεται η αποστράγγιση του λαδιού από το κάρτερ και τοποθετείται το νέο χωρητικότητας 17 λίτρων.

Αποτέλεσμα εικόνας για Bugatti Veyron Oil Change

Μετά γίνεται η αλλαγή των φίλτρων και μπαίνουν στη θέση τους όλα τα εξαρτήματα που είχαν αφαιρεθεί, με απόλυτη προσοχή. Με απλά λόγια, αν έχετε μία Veyron δεν μπορείτε να αλλάξετε τα λάδια στο συνεργείο της γειτονιάς...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.