search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:48
MENU CLOSE

Πρόσκοποι χάθηκαν σε φαράγγι στην Κρήτη – Τους βοήθησε η πυροσβεστική

05.09.2019 05:24
Πρόσκοποι χάθηκαν σε φαράγγι στην Κρήτη - Τους βοήθησε η πυροσβεστική - Media

 

Ομάδα προσκόπων που βρισκόταν σε χωματόδρομο στο φαράγγι του Ρίχτη στη Κρήτη έχασε τον προσανατολισμό της και χρειάσθηκε η βοήθεια της Πυροσβεστικής για να βγει από το φαράγγι.

Σχετικά με το σημερινό περιστατικό το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων ενημέρωσε ότι ομάδα Προσκόπων αποτελούμενη από 5 ανήλικα μέλη (ηλικίας 15-18ετών) και ένα συνοδό ενήλικο μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, έχασαν το προσανατολισμό τους ενώ κινούνταν σε χωματόδρομο, αναχωρώντας από το φαράγγι του Ρίχτη. Αμέσως επικοινώνησαν με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία τους έδωσε οδηγίες για να εξέλθουν από αυτόν. Μόλις βγήκαν στον επαρχιακό δρόμο, κλιμάκιο της Π.Υ. διαπίστωσε ότι όλοι ήταν καλά στη υγεία τους.

Ήδη η ομάδα βρίσκεται στο Ηράκλειο, όπου και θα διανυκτερεύσει. Οι γονείς των παιδιών έχουν πλήρη ενημέρωση από τον Αρχηγούς τους και δεν υπήρξε κανένας άλλος κίνδυνος.

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων ευχαρίστησε θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση υποστήριξη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:48