search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:02
MENU CLOSE

Χάιντι Κλουμ: Της έκαναν δώρο ένα κομμάτι από το Τείχος του Βερολίνου! (Video)

05.09.2019 07:31
Χάιντι Κλουμ: Της έκαναν δώρο ένα κομμάτι από το Τείχος του Βερολίνου! (Video) - Media

 

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους βιώνουν η Χάιντι Κλουμ και ο -κατά 17 χρόνια μικρότερός της- Τομ Κάουλιτζ με τον οποίο παντρεύτηκαν πρόσφατα, ενώνοντας τις ζωές τους.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Αύγουστο πάνω στη θρυλική θαλαμηγό του Ωνάση «Christina O». Ο Τομ μάλιστα έκανε δώρο στην «εκλεκτή» της καρδιάς του ένα ευμεγέθες κομμάτι από το Τείχος του Βερολίνου.

«Ο σύζυγός μου γεννήθηκε πίσω από το Τείχος στην πλευρά του Ανατολικού Βερολίνου τέσσερις εβδομάδες πριν την πτώση του το 1989. Αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να μεγαλώσει σε μια Γερμανία διαφορετική από αυτή που είχαν μεγαλώσει οι γονείς του» έγραψε το μοντέλο.

Το κομμάτι θα τοποθετηθεί στον κήπο του σπιτιού του ζευγαριού προκειμένου όπως έγραψε η Χάιντι Κλουμ στην ανάρτησή της «να θυμάμαι ότι τα τείχη δεν χρειάζεται να χτίζονται αλλά να γκρεμίζονται».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03