search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:30
MENU CLOSE

Η Σκάρλετ Γιόχανσον στηρίζει τον Γούντι Aλεν: «Τον αγαπώ και τον πιστεύω»

05.09.2019 08:25
Η Σκάρλετ Γιόχανσον στηρίζει τον Γούντι Aλεν: «Τον αγαπώ και τον πιστεύω» - Media

 

Το μέρος του Γούντι Άλεν πήρε η Σκάρλετ Γιόχανσον αναφορικά με τις κατηγορίες που τον βαρύνουν για σεξουαλική κακοποίηση της υιοθετημένης κόρης του, Ντίλαν Φάροου.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Hollywood Reporter, η διάσημη ηθοποιός ρωτήθηκε για το τι πιστεύει σχετικά με τους ισχυρισμούς αυτούς, δεδομένου ότι ο Γούντι Άλεν έχει σκηνοθετήσει τρεις ταινίες στις οποίες η ίδια είναι πρωταγωνίστρια «Τον αγαπώ τον Γούντι. Τον πιστεύω και θα δούλευα ξανά μαζί του ανά πάσα στιγμή. Βλέπω τον Γούντι κάθε φορά που έχω χρόνο και έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του για το συγκεκριμένο θέμα. Ήμουν πολύ ευθύς μαζί του και αυτός είναι πολύ ειλικρινής μαζί μου. Διατηρεί την αθωότητά του και τον πιστεύω» ήταν η απάντηση της Σκάρλετ Γιόχανσον, παίρνοντας μια θέση που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την άποψη άλλων ηθοποιών, όπως ο Τίμοθι Καλαμέ, η Γκρέτα Γκέργουικ και ο Κόλι Φερθ, που έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για τη συνεργασία τους με τον Γούντι Άλεν μετά την επανεμφάνιση των ισχυρισμών της υιοθετημένης κόρης του πως την έχει κακοποιήσει σεξουαλικά.

Πάντως, ο διάσημος σκηνοθέτης αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες με τις Αρχές να μην έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να «στηρίξουν» τις κατηγορίες με στοιχεία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:27